Така някой може ли да ми каже как мога предварителна да задам user-и pass-ове различните usser-и да ги праща към различни страници.
Ако може да е java защото ще качвам в data.bg
Така някой може ли да ми каже как мога предварителна да задам user-и pass-ове различните usser-и да ги праща към различни страници.
Ако може да е java защото ще качвам в data.bg
На мен лично не ми е ясно какво искаш да постигнеш, но ще ти кажа веднага, че ако ще крием някаква супер секретна информация на дата-та, тая нема а стане. тц. Ако искаш може да се направи едно аплетче, което да има въпросната функционалност, но какъв точно е смисъла да се опитваш да ограничаваш достъпа до информация, която каваш на FREE сървър ? i don't get it ....
Отделно, че ако ще е за сериозно проектче, без сървър сайд скриптинг няма да минеш. Един вид вземи си място някъде и псоле пускай що юзър искаш. дата-та е отживелица и ужасно порочно място според мен. прекалено глези хората и то излишно.
подкрепям, че смисъла от аплетче е близък до нулев особено на "фрее" сървър, който индексира всичко. по-добре скочи на някой пхп фрее хостинг и се радвай на живота.
Ако наистина искаш да скриеш нещо като хората може и да стане в датата сменяш разширение име и тн...ама хората дето ще ги ползват нещата ще трябва да знаят...имай предвид обаче че аплета може да се дръпне и да се види какво пише в него....което е малко куцо...иначе ако много искаш кажи ще дадем насоки какво да направиш....
Ми то не става дума за нещо свръх секретно.Просто си правя един аматьорски сайт кадето има ВИП страница и искам да има 2 групи ВИП и ПО-ВИП едните ще виждат всичко другите части.Разбирасе предварително в аплета ще запиша изери и пассове нема да си кривя душата с ПХП.