Правя сайт, дайте малко помощ
   Някой знае ли как да направя да имам някакво поле в сайта си дето като напишеш нещо вътре да ти показва някакъв текст (или да прави нещо друго [на мене текста ми трябва, ама ако знаете там някво друго там дето да го прави кат му напишеш нещо нали, кажете...](затварям скобата).

Re: ПРАВЯ САЙТ, ДАЙТИ МАЛКО ПОМОЩ
  Ако го напишеш и разбираемо, ще повишиш вероятността някой да ти даде компетентно мнение.
     Re: ПРАВЯ САЙТ, ДАЙТИ МАЛКО ПОМОЩ
  На така зададен въпрос, мога да ти отговоря много просто: Notepad
     Re: Правя сайт, дайте малко помощ
   Абе аз се позамислих малко, прочетох пак кво съм писал и май наистина съм писам някви големи глупости.Абе тоя дето ще ми влезе в сайта като напише например "коя е столицата на България" искам тоя мой сайт да му изпише "София", примерно.Искам да е изкуствен интелект, да е изкуствен и да е интелект.
 Абе изкуствен интелект :D
 Разбирш?
  Ами отвори си IRC канал, публикувай си го на сайта, започни да отговаряш на въпросите и ще стане изкуствен интелект.
  Това, което искаш, е супер просто...отиваш на google.com/adsense, регистрираш се за "AdSense за търсене", одобряват те, генерираш си код и си го слагаш на страницата...

Така всеки, който напише на сайта ти "Столицата на България", ще получава вижда следния резултат:

резултат
   Мислил съм за тия 2 неща.Искам просто да сайта дето ще го направя да напише отговора.Ако може някак си аз да запиша някакви въпроси и отговори предварително, за да може някой като влезе в сайта да разговаря с него, с изкуствения интелект.Като го пита "ква е столицата на България" то да му покаже текст "София".Примерно.
   Цитат:

Първоначално публикувано от nikolin  

Ей верно уе знаех си че съм тъп, как можах да не проверя със Gooooooooooooogle :D.
 Сега ще видя кво мога да издиря, мерси там за помоща там дето.

Единственото, за което се сещам, че би изпълнило изискванията ти, е да направиш едно INPUT поле с бутон Submit, който да зарежда страница с 42 - с голям шрифт и добре центрирано...по-добре от това, здраве му кажи

Дори се чудя за такова просто нещо, на което можеш да получиш отговор във форум, защо се харчат милиарди по света и още не е направено :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от Edin_Lud  
 Единственото, за което се сещам, че би изпълнило изискванията ти, е да направиш едно INPUT поле с бутон Submit, който да зарежда страница с 42 - с голям шрифт и добре центрирано...по-добре от това, здраве му кажи

Дори се чудя за такова просто нещо, на което можеш да получиш отговор във форум, защо се харчат милиарди по света и още не е направено :)

Чакай чакай, какво е input поле?Как да го направя?С Web Page Maker може ли или да търся няква друга програма?Като го направя кво да правя с него и кво е тва 42?
 Между другото и аз се чудя що харчат милиарди за нещо което е толкова просто(и аз виждам колко е просто)ама ко да правиш, идеоти.
   Ох да ви се невиди нали ви казах какво ми трябва, кво общо имат тия линкове с мойто там.
 ГРРРРРРРРР
  Ако искаш аз да ти направя сайта като не ти се гледат линкове? А "да ви се не види" - на мама и татко...може и да те изтърпят след като са те възпитали така. Смотаняк :-memnon