Проблем с масов мейл при PHPBB
Имам Форум на phpBB, но от известно време не мога да изпращам масов мейл. Иначе няма проблеми с уведомяване за ЛС, за отговори по темата или използване формата на Форума за изпращане на мейл към регистриран потребител. Но реша ли да пращам масов мейл - дава грешка, че не може да го изпрати. Използвам вградената функция за мейл на phpBB.
Имате ли идеи откъде и как да се отстрани този проблем?
Re: Проблем с масов мейл при PHPBB
Цитат:
Първоначално публикувано от ARTU
Имам Форум на phpBB, но от известно време не мога да изпращам масов мейл. Иначе няма проблеми с уведомяване за ЛС, за отговори по темата или използване формата на Форума за изпращане на мейл към регистриран потребител. Но реша ли да пращам масов мейл - дава грешка, че не може да го изпрати. Използвам вградената функция за мейл на phpBB.
Имате ли идеи откъде и как да се отстрани този проблем?
Това е от политиката на хостинг провайдера ти предполагам. Ти пращаш лични съобщения или пращаш мейли? Ако са мейли 98% е от провайдера ти.
Re: Проблем с масов мейл при PHPBB
Изпращам ЛС по принцип и имам включено уведомяване по мейл за отговори в темите или за получено ЛС. Там нямам проблеми. Но когато искам да изпратя Масов мейл от администраторския си панел към категория потребители или към всички ми връща съобщение за грешка... А това е доста неприятно, като се има предвид, че има поне веднъж годишно неща, за които следва да се уведомят едновременно всички потребители...