В простотийте които се изписаха има много повече грешки,но кой да гледа......Присмеяла се кука на крива бука.Направихте дузина грешки,докато ме поучавахте......Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Преглед за печат
В простотийте които се изписаха има много повече грешки,но кой да гледа......Присмеяла се кука на крива бука.Направихте дузина грешки,докато ме поучавахте......Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Пак ще си позволя да напомня за и-краткото... тва над него НЕ Е ударение!!! Пише се "простотии" (да, с две нормални букви "и" една до друга, толкова ли е сложно?)
Мисля че оправих проблем с ударението и й или го има още някаде отново?
" радиуса й;Цитат:
Първоначално публикувано от scalpelo
разстоянието й до Слънцето;
формата й;
масата й."
Тук никъде не трябва да има и-кратко (й), а "и" с ударение. Ако не може да се изпише "и" с ударение, по-добре е да се остави едно просто "и", отколкото грешното и-кратко (й)
Как се пише и с ударение има възможност за него,но не знам как да го напиша.
пробвай с това:
и&#768
става по-приятно за четене, пример:
радиуса ѝ
формата ѝ
:)
ето ти и още примери, за други букви, ако ти се чете
И кат си толкоз нервен и не търпиш критика, що изобщо пускаш такива теми баш в тоя форум :))?
Над "и" се поставя "/", разбира се - по малка чертичка, но е такава, с този наклон.Цитат:
Първоначално публикувано от scalpelo
Пичове търпя критика не си мислете че се сърдя или Ви се карам просто се майтапа :) това е част от един сайт,който ще е готов за утре,но като гледам колко грешки ми намерихте в една страница............... :)
Ако толкова видиш зор да сложиш "и" с ударение - заместваш го с "нейната" (нейната маса, форма и т.н.) и си готов :)
Промених всичко надявам се да е добре.И с ударение не се изписва не става дори с копиране.Преминах на варианта на roumen68.Сайта трябва да стане в най скоро време ще го покажа и него дано Ви хареса.