Резултати от 1 до 3 от общо 3

Нереални влизания според броча на tyxo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Нереални влизания според броча на tyxo

Здравейте,от 2 седмици наблюдавм небивал интерес към скромното ми сайтче .Но проблема е че не са реални,твърдя това защото след като скрих един от под-домеините си,отчитането на интерес към него не спадна .
    Според инфото от този блог http://miglen.com/2007/10/16/tyxo/ това се дължи на скрипт който колегите си вграждали в сайтовете.Не е кои знае какъв проблема (защото никои не би се мръщил на добра посещаемост )но засиленият интерес съвпада с пускането ми на реклами от google на сайта.Няма да ме учуди от google ако го сметнат за некорекност към тях и си изям бан-а.Та въпросът ми е дали спасението е само в махането на брояча на tyxo.Насочвам се към Google Analytics,но и от tyxo-то бях доволен,все пак си е бг.Благодаря за съветите.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Re: Нереални влизания според броча на tyxo

Прочети малко повече за проблема оттук. Решението е да махнеш tyxo боряча и да сложиш друг.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Re: Нереални влизания според броча на tyxo

Най-добре е да имаш вградена в сайта статистика, а някой външен брояч. Аз ползвам Webalizer - http://www.mrunix.net/webalizer/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Според вас нормално ли е ...
    От Pa3KaTaH във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 27-02-17, 21:59
  2. Според вас кой бихте предпочели
    От nightwish във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 22-09-11, 22:58
  3. Тиксо или tyxo и ползата от него
    От periel във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 30-07-11, 22:56
  4. tyxo - blogger проблем
    От connect във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 19-09-08, 12:45
  5. кое е по-добро според вас?
    От FunkyChild във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 27-12-03, 17:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе