Здравейте, някой знае ли къде трябва да се пипне за да се модифицира стандартния вид на ftp страниците генерирани от IIS? Искам да вмъкна лого, да променя иконките и т.н.
Преглед за печат
Здравейте, някой знае ли къде трябва да се пипне за да се модифицира стандартния вид на ftp страниците генерирани от IIS? Искам да вмъкна лого, да променя иконките и т.н.
Колега, уточни си малко мисълта, това което го казваш е малко безсмислено. При FTP протокола, няма как да има страници, единственото което можеш да модифицираш това е текстовия банер на сървъра.
Подозирам че става дума за:
1. Directory Listing
или
2. Исползване на браузър като ftp client.
Имам подозрение че става дума за т. 1, ама уточни все пак.
За т.1Цитат:
Първоначално публикувано от fori
Първото което ми идва наум е една опция за добавяне на футър към всички документи. Второто е написването на собствен файлов браузър.
Да, ама футър ми разрешава да добавя само на Web Sites, не и в FTP Sites, или те важат и за фтп-то?Не съм пробвал...Иначе собствения браузър не ме устройва, защото ще се ползва от различни компютри. Иначе в мястото за банер и welcome message написах html код и си се визуализира, но ми се иска да пиша и в body тага, а той си е вече генериран...
От опит глава не боли, пробвай дали ще се визуализира. А в хедъра можеш да сложиш един css с който примерно да зададеш картинка за бекграунд и разни други дреболии.
Колкото до браузър имах предвид server side браузър на asp примерно.