Здравейте, някой знае ли къде трябва да се пипне за да се модифицира стандартния вид на ftp страниците генерирани от IIS? Искам да вмъкна лого, да променя иконките и т.н.
Здравейте, някой знае ли къде трябва да се пипне за да се модифицира стандартния вид на ftp страниците генерирани от IIS? Искам да вмъкна лого, да променя иконките и т.н.
Колега, уточни си малко мисълта, това което го казваш е малко безсмислено. При FTP протокола, няма как да има страници, единственото което можеш да модифицираш това е текстовия банер на сървъра.
Подозирам че става дума за:
1. Directory Listing
или
2. Исползване на браузър като ftp client.
Имам подозрение че става дума за т. 1, ама уточни все пак.
Първото което ми идва наум е една опция за добавяне на футър към всички документи. Второто е написването на собствен файлов браузър.
Да, ама футър ми разрешава да добавя само на Web Sites, не и в FTP Sites, или те важат и за фтп-то?Не съм пробвал...Иначе собствения браузър не ме устройва, защото ще се ползва от различни компютри. Иначе в мястото за банер и welcome message написах html код и си се визуализира, но ми се иска да пиша и в body тага, а той си е вече генериран...
От опит глава не боли, пробвай дали ще се визуализира. А в хедъра можеш да сложиш един css с който примерно да зададеш картинка за бекграунд и разни други дреболии.
Колкото до браузър имах предвид server side браузър на asp примерно.