-
Color
Може ли някой да ми каже възможно ли да се направи преливане на повече от 2 цвята и да се приложи на обект (елипса или текст при който обаче всяка буква да бъде възприемана като отделен обект, за да й се приложи специфично запължане)в CorelDRAW8? Ако знаете нещо по въпроса, моля, споделете го...
Променено от nniki на 11/04/2001 12:36:34
-
Color
Абе хора... Никой ли няма напредстава как става това с цветовете в CorelDRAW? Ако не знаете за него(аз знам, че може да се направи, но не и как), то поне кажете може ли да се направи в други графични програми, да кажем COREL PHOTO-PHAIN 8.0 или в Аdobe PHOTOSHOP (версия 5.5 или 6.0).
-
Color
V CorelDraw 9 niamas problemi -Markiras obekta i natiskas F11 .W poleto Color blend izbiras kustom i ot tam na tatak ste se opravis.(Ne znam dali stava w Corel 8 ama vse pak nisto ne pre4i da probvash)!
Uspeh!!!
Fill Tool ->
-
Color
аp_pz благодаря ти за съвета. Пробвах го, но не на CorelDRAW8.0 а на 6.0(понеже осмицата в мномента ми дава проблеми с инсталацията). Стана. Хареса ми. Опитах се да приложа това, което направих, ама нищо не стана. Sorry, ако искаш, ще ти я пратя по meil-a. Отново ти благодаря. Ако знаеш още някой трик, моля, сподели го!!!
-
Color
Fen sam na CorelDraw ot odawna (prekaral sam dosta vreme pred nego).Ako imash niakakav vapros po nego piatai:)! Ako iskas moses da mi pratis twoiat 'sediovar' na maila mi ap_pz@yahoo.com