Резултати от 1 до 5 от общо 5

Color

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Color

Може ли някой да ми каже възможно ли да се направи преливане на повече от 2 цвята и да се приложи на обект (елипса или текст при който обаче всяка буква да бъде възприемана като отделен обект, за да й се приложи специфично запължане)в CorelDRAW8? Ако знаете нещо по въпроса, моля, споделете го...

Променено от nniki на 11/04/2001 12:36:34

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Color

Абе хора... Никой ли няма напредстава как става това с цветовете в CorelDRAW? Ако не знаете за него(аз знам, че може да се направи, но не и как), то поне кажете може ли да се направи в други графични програми, да кажем COREL PHOTO-PHAIN 8.0 или в Аdobe PHOTOSHOP (версия 5.5 или 6.0).

4. Тук е от
    Feb 2001

Color

V CorelDraw 9 niamas problemi -Markiras obekta i natiskas F11 .W poleto Color blend izbiras kustom i ot tam na tatak ste se opravis.(Ne znam dali stava w Corel 8 ama vse pak nisto ne pre4i da probvash)!

Uspeh!!!

Fill Tool ->

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Color

аp_pz благодаря ти за съвета. Пробвах го, но не на CorelDRAW8.0 а на 6.0(понеже осмицата в мномента ми дава проблеми с инсталацията). Стана. Хареса ми. Опитах се да приложа това, което направих, ама нищо не стана. Sorry, ако искаш, ще ти я пратя по meil-a. Отново ти благодаря. Ако знаеш още някой трик, моля, сподели го!!!

6. Тук е от
    Feb 2001

Color

Fen sam na CorelDraw ot odawna (prekaral sam dosta vreme pred nego).Ako imash niakakav vapros po nego piatai! Ako iskas moses da mi pratis twoiat 'sediovar' na maila mi ap_pz@yahoo.com

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 24-10-12, 17:39
  2. Отговори: 13
    Последно: 07-02-12, 12:15
  3. help 32 bit color
    От ryryer във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 10-05-05, 16:04
  4. Мнение за HP Color LJ 2550L
    От OldShutterhand във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 24-03-05, 11:00
  5. Avi bez color i zvuk
    От nniki във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 21-08-02, 01:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе