The nightmare comes true!
Ne znam za drugite no az sum na optichna linia i pak ne mi haresva kak raboti foruma i problema ne e v tova che foruma e tejuk problema e v bazata danni ako administratora ne e zabeljazul veche ima dosta po burzi reshenia ot accses citiram :
MSSQL MYSQL ORACLE DB2 i kakvo li oshte ne drug e vuprosa ako njakoi ne znae kak da si sluji s tjah ili si misli che forum s 1000 potrebitelja moje da se obslujva ot accses...
A i oshte neshto ako admina ne go murzi moje da napravi i oshte neshto sichki kartinki na foruma da vljazat v baza danni ne accsess estestveno a primerno SQL tova chuvstvitelno shte uskori zarejdaneto na foruma vmesto seki put WEB servera da gi tursi po HDD ...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro
Ne znam za drugite no az sum na optichna linia i pak ne mi haresva kak raboti foruma i problema ne e v tova che foruma e tejuk problema e v bazata danni ako administratora ne e zabeljazul veche ima dosta po burzi reshenia ot accses citiram :
MSSQL <font color="red">MYSQL</font id="red"> ORACLE DB2 i kakvo li oshte ne drug e vuprosa ako njakoi ne znae kak da si sluji s tjah ili si misli che forum s 1000 potrebitelja moje da se obslujva ot accses...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
pomisli pak ... asp i MySQL...
Ne che e losh novija dizajn, no ako otrejesh 2 prusta otgore dobre shte napravish
i 5 prusta otstrani...mnogo me drazni tova prazno pole ot diasno.Tova otgore sushto.Zashto ne ostavihte dolnia frame?Ne znam za drugite ama az shte polzvam staria dizain...toia lichno men malko me drazni.
Sega sum na 1600x1200 pixel-a....tova pole otdiasno e po-goliamo ot samia site...bahti kolko e zle na takava rezolutcia...napravo e otvrat
Мене и двете ми харесват, ама олекотена в къщи се зарейда по - дързо от новата.
Абе не съм спец по тия работи , ама много мнения , голям шум . Аре некои да направи ако не му харесва по добър и да го тествате . Пък и ако го харесат мое да го качат тук :-)
Лично мен не ме дразни шаренията. Проблем ми е обаче хаосът по сайта. Един форум трябва да бъде по-структуриран и прост.
abe vie ste golemi glezliovci be vie tuka da gledate dizain i podredba li ste do6li da gledate ili da izkajete mnenie po vajna tema
aide sega
edinstvenoto koeto miga da kaja e 4e ako adminite iskat mogat da napraviat i fla6 versia s mysql puk da vi natriqt nosovete za skorost na zarejdane
Kris, probval li si Opera7b s java, zashtoto pri men v foruma(ne olekotenia) mi pravi edno mazalo s asp-to.Stava edna malka ludnica ta se pitam dali tova e problem na opera-ta i moge li da se napravi neshto po-vuprosa?
Каквито и резултати да сочат акнкетата, аз определно ще си остана фен на олекотената версия, засщото плзвам dial-up първо, и второ - не харесвам претрупаните странички
abe hora kakvi sa tezi "leki" i "tezki" versii na foruma?
jasno e 4e sum ot "novite" sred vas ,no budete taka "mili" i mi daiite adresi na drugi bulgarski forumi...kakto i na "tezkata" i "lekata"versiia na setcom,
MOLIA vi!!!
blagodaria!