Как успяхте да омажете хубвия форум така тцтцтцт
Нямам думи направо [:-banghead]
Как успяхте да омажете хубвия форум така тцтцтцт
Нямам думи направо [:-banghead]
Naistina KRIS mamkatu mu eba...
Dosega si beshe hubav oprosten bez izlishni
bokluci ........
[:-banghead]
da ne govorim kolko e bavno se zarezda na modem[!][!][!]
???
Какво му е омазаното???
На който не му харесва - олекотената версия е като стария с добавени няколко удобни екстри като бърз отговор и се зарежда по-бързо...
Къде е проблема и какво точно не ви харесва?
Olekotenia e dosta po dobur ot pulnia
problema e che kato e mnogo shareno i se obarkvash
i se zapalva celia ekran s kartinki i se gubi smislenia text
Проблема е че аз съм със бърз нет(около20к) и пак предпочитам олекотения форум щото се въвежда по вързо. Просто сега пълната версия е много бавна даже може да се каже че е най бавния български форум. Всички си олекотиха форумите, на комексгруп се зарежда бързо и при 1кб/с, така е и techbg. Овсен това има проблеми при използването на IE. За щастие имах инсталиран Нетскейп и от като разбрах че с него върви по добре само него използвам за форума.
http://www.setcom.bg/news/forum/images/setcom1.gif
e za tova govorja
... Всеки има мнение - един иска шарен, друг бърз - затова и правилния вариант според мен е 2 версии с една база.
Анкетата на първата страница показва, че повечетио харесват тежкия вариант ).
А за картинката горе... - толкова ли е важна? Не мога да направя по-хубава - не ме бива в картинките .
Vency, ss_sgp, Julian:
Naistina ne vi razbiram...
4e to ni6to ne e promeneno...
tova 4e ima dopulnitelen variant ne moje da bude nedostatuk!!!
Btw: Kris,
Naistina edin konkurs za logo moje da e dosta polezen ... opredeleno ima kakvo da se jelae, a i tuk ima mnogo hora, koito biha go napravili za udovolstvie...(polezno i priatno)...
dori na men mi izglejda naivno no moje i da stane [:-eyebrows]
Just a thought!
p.s. mai si li4i koi variant polzvam []
Na men mi se struwa, daze sym siguren che doli olekotenata versiq e stanala adski bavna. Se edin modem polzwam se edna vryzka...
предлагам да ви спечеля конкурса,....само стимул никой не спомена...;-)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Legolas
... a i tuk ima mnogo hora, koito biha go napravili za udovolstvie...(polezno i priatno)...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
mai se obarkah
Не знам Крис, аз също използвам олекотената версия и ми се вижда, че и тя е забавена. За анкетата призовавам да не и обръщаш сериозно внимчание, защото там гласува всеки, който е влезъл в главната, а не във форума.
Ами какво да ти кажа... - олекотената няма начин да се забърза повече...
За съжаление това е единствения свястен asp форум и не виждам как може да се измисли нещо по-бързо. Да се държи стара версия, защото новата е малко по-бавна не е особено удачно според мен.