Здравейте,
пуснах oscommerce, но немога да го направя да зарежда от www.saitami.com, в момента зарежда от www.saitami.com/catalog. Някой може ли да ми помогне малко ?
Благодаря предварително.
Здравейте,
пуснах oscommerce, но немога да го направя да зарежда от www.saitami.com, в момента зарежда от www.saitami.com/catalog. Някой може ли да ми помогне малко ?
Благодаря предварително.
Премахни catalog от всеки "път" в:
includes/configure.php
admin/includes/configure.php
след което копирай всичко от catalog в root-a.
Много благодаря. Сега мога ли да попитам от къде мога да си сваля някакви безплатни темплейти и теми ..никъде неможах да намеря ?
Добре темплейти си намерих ..сега обаче немога да намеря читав Bulgarian PACK. Имате ли някакви идеи ?
Благодаря.
Хващаш кой да е български пакет и си правиш корекциите според вкуса, ако инсталираш адд-они ще се наложи да си ги превеждаш и тях.
Това го направих, обаче ми дава 28357 реда с грешки ...не е пълен пака ..липсват директории ..
Преглеждал ли си вариант за joomla + VirtueMart за изработка на магазина ти.
Преди бях с такъв ..но немога да ти кажа защо го смених ..нямам отговор ..и още малко ще се ядосвам с този и ще го сменя
periel, Ехеее джумлата е направена за съвсем друго нещо, все едно да убиеш хлебарка с ловна пушка.
rahnev, гледай какви са грешките и фиксвай. В езиковите пакети няма директории освен за разните пеймънт и шипинг модули и за бутоните. Една груба грешка, която правят преводачите на оскомерс, които са незапознати с PHP синтаксис е да забравят да есекйпват апострофи или кавички, примерно:
Кавичката пред думата супер терминира кавичката на 2рия аргумент на define() и ето ти синтактична грешка. Ескейпва се с \" ама е хубаво и да се попрочете първо относно PHP.Код:define('TEXT_NESHTOSI' , "Добре дошли в "супер магазина" ни");
Защо да е за съвсем други неща. Направена е да за управлява съдържание .
Но да не съсипваме темата на човека.
Ако се загледаш в кода на джумла ще видиш толкова излишни за електронната търговия неща, някъде около 60-70%, и всичкото това нещо се зарежда на всяко извикване на страница - ужас направо. Бавно е, предполага проблеми и в администрацията има страшно много неща за управление на съдържание, но пък доста по-малко за управление на магазин.
За електронната търговия има няколко основни единици : категория, продукт, потребителски акаунт, плащане, доставка, а една CMS е излишна баластра.
А иначе има значително по-добри решения от морално остарелия оскомерс, например Magento.