molia vi kagete mi kak da si postavia broia4 na saita.obiasnete mi po podrobno za6toto mnogo ne razbiram.
molia vi kagete mi kak da si postavia broia4 na saita.obiasnete mi po podrobno za6toto mnogo ne razbiram.
http://counter.search.bg/ - всичко си е описано...
dava mi niakakav script kade da go sloga i kak.
blagodaria vi predvaritelno
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Поставяне на HTML код
Има два варианта на HTML код за сайтове с фреймове и сайтове без фреймове. Маркирайте от екрана нужният ви HTML код в зависимост това дали използвате феймове или не. Поставете HTML кода някаде в body таг-а на вашата страница:
<html>
<head>
<title>...</title>
<body>
...
html код на брояча.
...
</body>
</html>
Не редактирайте оригиналният HTML код. Промяна на HTML кода може да доведе до неправилно отчитане или спиране на брояча.
Най-добре е да използвате обикновен текстов редактор от рода на NotePad или всеки текстов редактор който няма да промени при поставяне оригиналният HTML код. Някои редактори за web при влагане променят HTML кода и брояча не работи.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">