Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 33 от общо 33

pomognete mi za ime za site

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2002

za forum mislq za sega da polzvam gotov, namerih si edin gore-dolu hubav, a edin den 6te si naema platen hosting, imeto ve4e e re6eno, samo mi trqbva da napi6a o6te polovinata site....vseki den obnovqvam design-a taka 4e 6te e trudno da ka4a nqkakvo demo, da vidq dali se haresva... awe trudna rabota

2.  

3. Тук е от
    Jun 2003

Като ше обновяваш всеки ден дизайна, и като ще си взимаш платен хостинг си качи виртуал фтп (мисля че така се казваше) Става дума за фтп което ти си го инсталираш на самата машина кадето ти е сайта (т.е. нещо като installer.cgi) и вече с негова помощ ъплоадваш файловете на сайта си. Бай дъ уей ти препоръчвам да направиш цялата работа с екстензибъл маркъп ленгуидж или джаваскрипт да ти "документ.вритва".. щи е по лесно.

4. Тук е от
    Jun 2003

www.zeal.goddamned.org/forum ей т'ва е форум на иконбоард. Лесно се инсталира

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. hit.bg site
    От connect във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 6
    Последно: 15-01-06, 01:34
  2. e-commerce site
    От Daskala във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 31-12-04, 12:13
  3. edin site
    От Tai-Pan във форум Дъра-Бъра
    Последно: 27-08-03, 17:38
  4. Site na Amatech
    От gosh във форум Коментирай новина
    Последно: 12-12-00, 15:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе