Tarsq malko akul za FLASH MX 6.0
  Ve4e dosta rabotq s flasha oba4e oshte ne moga da razbera kak ot gotoviq ve4e produkt da puskam primerno  .exe ???

Probvah po 2-3 na4ina oba4e se mi dava onova dialogovo prozor4e za download-ene ot neta....

Ta opitvam se da si pravq auto-run na diska i za tfa pitam :)

Vsqkva pomosht she mi e ot polza [:)]
  Ами ще ти е малко трудно под Mozilla в Linux.

Освен всичко друго, едно от предимствата на медиаторите като flash е да се избегне стартирането на външни приложения като ActiveX и Java.

Flash-ът си е flash, а акълът си върви отделно :)
  Dobre de az sam vijdal autoruni na diskove koito loadqt .exe-ta??

Tva nemoga da go razbera...

Stava samo kogato .exe-to e napraveno na flash (_load.movie)...

Osven da draasna edno pismo na macromedia!?

Vsepak misi 4e me otkaza[:)]
  искаш .ехе да стартираш... хммм я да видим... едно време и аз си троших главата с един авторън... ама тръгна де. Ще ти кажа начин, ама условието е да се стартира под 98, МЕ, не и ХР. Защо?

защото в екшъна пишеш "fscommand", koqto e  exec, след което задаваш името на файла и пътя до него. Ако не стане пак ми се обади... струва ми се че пропускам нещо...
  да. сетих се! трябва да насочиш екзек командата към предварително създаден .bat файл. Ако не знаеш как се прави бат файл - обърни се към майкрософт и най вече да знаеш малко поне ДОС. Успех.

[оф]

абе защо няма едит в тоя форум?

[/oф]
  Ако съм разбрал правилно имаме ехе(правено на Flash, но това в случая е без значение).

Искаме когато се постави CD-то в CD-ROM-a да се стартира именно това ехе.

Затова си има прост начин, който няма нищо общо с 

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">_load.movie</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

или с

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">как се прави бат файл </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

а още по-малко с  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ДОС.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А ето как именно става това.

1. Създава се файл с име autorun.inf

2. Вътре се пише:

[Autorun]

open="Директория еди-коя-си\Желаното от вас.ехе"

icon="Директория еди-коя-си\Желаното от вас.ехе, номер на иконата"

Забележка: Иконата може да се зарежда и от dll.

Тя може да бъде заредена и от .ico файл и тогава не е нужно да се пише номера й.

3. Гореспоменатия файл се поставя в главната директория на CD-то.

<offtopic>

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[оф]

абе защо няма едит в тоя форум?

[/oф]

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Има, как да няма.

Просто натискаш иконката с молива и листа над мнението.

</offtopic>

Има си културни приложения за това - AutoPlay Media Studio 4.0 - http://fosi.da.ru :))
  Abe vie izobshto ne razbrahte az za  kakvo piatam.

KAK MOGA DA PUSNA *.EXE PREZ FLASH!!!!

Predstavete se 4e sam si napravil autorun na disk....

Toi se puska i izlizat nqkolko botona (primerno za draivari)

i natiskash v/hu nego ... -tuk e problema!

kogato natisna na nego trqq da mi se zaredi exe za (primerno nvidia's drivers) a to me pita kade iskam da go seifam...

emek dialogovoto prozor4e "download"

Mersi vse pak 4e ste mi obarnali tolkova vnimanie.

[:)]
  on(release){

fscommand("exec","start.exe");

}

Това го слагаш на като екшън на бутона.

Като можеш да укажеш абсолютен или релативен път.

<font color="orange">http://www.flashbg.org</font id="orange">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">on(release){

fscommand("exec","start.exe");

}

Това го слагаш на като екшън на бутона.

Като можеш да укажеш абсолютен или релативен път.

<font color="orange">http://www.flashbg.org</font id="orange">

<div align="right">оргинално мнение на dreamtech</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Dobre de az nemoga da go sloja po drug na4in osven kato ekshan na butona

??

Ina4e mnogo mi pomogna s saita..

Ама ако знаете как заблуждавате момчето с това start.exe във "exec" командата..... Да не си мислите че не съм го пробвал? Айде ако го подкара някой така както е написано да дойде да ми се обадиИзпитано е, преровени са всички флаш форуми и единственото решение си остава .bat file.... Пробвайте и тогава приказвайте наизуст. Другият начин е да се научи Macromedia Director. Там със сигурност 100% се подкарват  .exe-тa от клипчето.

Много здраве от баба ми :)

Ако не стане това с "екзек" "прог.ехе" ми се обадете да ви обясня по-подробно къде се крият пъдпъдъците!
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама ако знаете как заблуждавате момчето с това start.exe във "exec" командата..... Да не си мислите че не съм го пробвал? Айде ако го подкара някой така както е написано да дойде да ми се обадиИзпитано е, преровени са всички флаш форуми и единственото решение си остава .bat file.... Пробвайте и тогава приказвайте наизуст. Другият начин е да се научи Macromedia Director. Там със сигурност 100% се подкарват  .exe-тa от клипчето.

Много здраве от баба ми :)

Ако не стане това с "екзек" "прог.ехе" ми се обадете да ви обясня по-подробно къде се крият пъдпъдъците!

<div align="right">оргинално мнение на gramm</div id="right">

Брао на тебе!!!

Радвам се, че поне ти ме разбра [:)]

Пробвах и новия Flash (7.0), обаче ми се стори много истрадал ...

Добре Gramm един последен малак въпрос :

Как да си направя BAT файл???

Иначе и някои друг ми беше споменал за този метод, но аз не се заинтересувах понеже незнам как става.[:D]

Благодаря ти предварително[:)]
  exec, Path to application

If you want to run an application on Windows, you can type in a path and use the exec command. This also works for switching between projector movies, if you use the path to another projector.

е го... и тоя пак не разбрал.... хм... замислям се дали изобщо някой чете подробно какво се пише... та Мара/Мага... както и да е.. значи бат файл се прави така:

1. Стартираш Нотпад-а

2. пишеш скрипта

3. File->Save As -> autorun.bat

Тва е. А ако искаш да знаеш как се пишат бат скриптове пусни една търсачка в гугъл и ще намериш много. Ако искаш прати ми мейл да ти пратя в готов вид един ауторън който правих наскоро. Ай лека!
  Хи пак!!

"Мара" на български [:)]

Добре де какъв скрипт трябва да сложа като това трябва да е .exe фаил???

Все пак незабравяй че искам датартитам .ЕХЕ-то от флаш филмче...

Аз си мислех че .ЕХЕ-то трябва да се сожи (архивира) в .ВАТ формат!?

Иначе намене ми е ясно как да направя флаш филмчето да се стартира само (когато сложа диска де).Това ми е най-малкия проблем.

Но все пак ще прочета малко за ВАТ скриптовете.Малко повече info не би ми дошло в повече[:)]