Смених дизайна .. дайте мнение..
еми лично мене адски ме дразнят сайтове, които се отварят на full screen и обикновено ги затварям без даже да ги изчакам дасе заредят. Така стана и този път. Не знам, може хората това пък да ги кефи все пак )
иначе шаренийките са яки!
Сайта определено не се отваря в full screen?!?!
Или можеби имам проблем с очите?!
Просто е мнооого ама мнооого зле !
Може би 5 или 6 издание ще си заслужава да се кометират !
- лош дизайн;
- лоши шрифтове - в менютата;
- лошо форматиране;
- бедна работа;
- навигация - 0;
.. абе [}] детска работа !
ам то така да кажеш, че тва и тва са зле е лесно.. земи се арументирай.. шрифтовете не са за всеки който трябва да ги разбере ще ги разбере.. (между другото аз пиша по същият начин)..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сайта определено не се отваря в full screen?!?!
Или можеби имам проблем с очите?!
<div align="right">оргинално мнение на nuCT</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
или може би си постигнал нещо без да искаш???
това се появява след като натисна "enter"
ти ще кажеш дали е фулскрийн []
хм интересно защо при мен не се отваря като fullscreen??!?!?! и защо си парвият при който се отваря на fullscreen?!!??!!
хич не е първия... а и няма да ти казвам как изглежда на 1280х1024...
ах шит е защо при мен не е full screen ебаси тъпото..
дайте идея защо на едни хорица им се отваря в fullscreen, а на други в малък прозорец?! Питах няколко човека и всичките казаха, че се отваря на малък..
<font color="orange">edit Dockera</font id="orange">
използвай бутона Редактирай, а не пускай няколко мнения едно след друго!
ггррр като качих sp1 и на мен започна да ми излиза на full screen... оправи го!
е като го правиш този дизайн не се ли запитваш как ще изглежда на различен от твоя браузър,ОС и разделителна способност.И друго - там на песните като цъкнах или както ти се изразяваш "новите лудници" листва файловете директно от сървъра което никак не си отива с останалата част от сайта. Иначе като дизайн ми допада ако оправиш това с full sreen-а ... ама като смисъл ...