Free PHP and MySQL support ?!?
  Може ли да ми кажете сайт където мога да се регна и където ще ми дадат доста място , за да си кача форума ? www.bgfree.biz  това е един сайт , ам там дават само 1 мб свободно . Едва ли ще ми стигне . Ами благодаря от сега на тези, които знаят нещо по въпроса.  [:D]
  Фрее места с това което искаш вече няма (има няколко, но техните изисквания за да те приемат за член са повече от кожодерски) - бързия, сигурен и безболезнен начин е да си купиш хостинг (не е чак толкова скъп).
  CreatoR: и аз търсих това доста време и се оказа май че няма [:)] Тъжно но истина. И аз исках да пусна форум но ... за сега сам на безплатен форум хостинг - http://dk3.com но връзката е бавна и възможносттите за промяна хич не са добри - нямаш достап до файловете ... при първа възможност ще си преместя моя форум на друг хостинг [^]
  Е добре бе все някъде трябва да има фрее хостинг . За дк3 знам , ама там наистина форумите са много бъгави и има 1000 fire wall - а . Даже и снимка неможеш да си сложиш на форума . Има и други сайтове suddenlaunch.com, www.voy.com и още няколко ама таш** работа . Ако нещо дочуете казвайте , че не ми се дават пари за хостинг [8D].