Резултати от 1 до 4 от общо 4

Free PHP and MySQL support ?!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Може ли да ми кажете сайт където мога да се регна и където ще ми дадат доста място , за да си кача форума ? www.bgfree.biz това е един сайт , ам там дават само 1 мб свободно . Едва ли ще ми стигне . Ами благодаря от сега на тези, които знаят нещо по въпроса. [:D]

2.  

3. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Фрее места с това което искаш вече няма (има няколко, но техните изисквания за да те приемат за член са повече от кожодерски) - бързия, сигурен и безболезнен начин е да си купиш хостинг (не е чак толкова скъп).

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

CreatoR: и аз търсих това доста време и се оказа май че няма [] Тъжно но истина. И аз исках да пусна форум но ... за сега сам на безплатен форум хостинг - http://dk3.com но връзката е бавна и възможносттите за промяна хич не са добри - нямаш достап до файловете ... при първа възможност ще си преместя моя форум на друг хостинг [^]

5. Member
    Тук е от
    May 2002

Е добре бе все някъде трябва да има фрее хостинг . За дк3 знам , ама там наистина форумите са много бъгави и има 1000 fire wall - а . Даже и снимка неможеш да си сложиш на форума . Има и други сайтове suddenlaunch.com, www.voy.com и още няколко ама таш** работа . Ако нещо дочуете казвайте , че не ми се дават пари за хостинг [8D].

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray player със MKV (H.264) support.
    От elcos във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 29-10-08, 10:47
  2. Free e-shop на PHP / MySQL ?
    От neshsurf във форум Програмиране
    Отговори: 3
    Последно: 25-10-05, 10:39
  3. Apache+Php support
    От zaxx във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 11
    Последно: 16-03-04, 01:28
  4. EMS Support?
    От Zetle във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 7
    Последно: 27-02-03, 14:08
  5. radeon9700Pro 8X Support???
    От KoolyO във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 16
    Последно: 15-11-02, 19:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе