Трябва ми аниматор с който да обсъдя медйно решение.....
По точно занимаващ се с визоализации и да е в час с перспективата [8]
Трябва ми аниматор с който да обсъдя медйно решение.....
По точно занимаващ се с визоализации и да е в час с перспективата [8]
Обясни какво точно ти трябва. На мен лично грешно написано визуализация не ми говори много. Бъди по-конкретен/на.
Офф//
Прав си за тъпата грешка !
Идеята е дали проектор може да проектира така че да не се виждат сянките на актьорите и да създаде пространствена перспектива върху неравномерна повърхност ?
Дори върху самите актьори/за камерна сцена става въпрос/.
Дргото нещо което ме интересува е дали има нарушаване в "качеството на цвета/тонове и полутонове/ ,до колокото знам това зависи от битиовете цветност ???
За визуализациите после ще говорим!
edit//
Aaaaaaaa.никой ли не е пипал такива машинки[}]
Мисля че не го обясняваш добре - какво точно искаш - някой да ти анимира сцена/да ти поправи нещо си/да ти каже как става??? На какъв продукт си го правил (ако е направено)
laMARTIN интересува ме дали има проектори аналогични на старите видео стени/едни големи "гардероби"/тоест да проектира/прожектира/ три цвята отделно и дали може да се манипулира всеки канал поотделно/примерно/....
Мога ли да проектирам върху ъгъл да речем прав и да не е изкривен образа.Пипал съм проектор Филис и мога да кажа, че наистина става само за бизнес презентации!
Интересува ме ,марка ,модел, от каде,под наем...
Сега явно ме разбираш защо не съм конкретен!
Софт който работи с тези "неща" също ме интересува.
<font color="red">edit//</font id="red">
Някой знае ли дали има ткава машинка или съм слушал приказки от хиляда и една нощ[}][}]