Искам да си закупя цифров фотоапарат за цена около 250 лева
Ще снимам любителски снимки
Чудя се за hp 635
Какво е вашето мнение и какво ще ми предложите
Искам да си закупя цифров фотоапарат за цена около 250 лева
Ще снимам любителски снимки
Чудя се за hp 635
Какво е вашето мнение и какво ще ми предложите
този не е лош, но ако дадеш още малко можеш да си вземеш 735, който е по-добър.
ако нямаш кинтите или това ти е макса които си заделил е добре.
Ниски цени имат:
Benq, продават се от www.tornado.bg, или техните дилъри.
Genius, продават се oт Компютър 2000, или техните дилъри.
Mustek, продават се oт Vali www.vali.bg, или техните дилъри.
значи в техномаркет продават едни самсунгче,3,2 МП е,няма оптичен зум,но прави чудни снимки,16 мб вътрешна памет има и може да му се сложи СД карта,за 270 лева
http://www.samsungcamera.com/
Digimax 301
<font face="Verdana">А я някой от по разбиращите по тази тема да направи нещо като пазарно проучване(хух мн икономически се изразих)смисал да направи нещо като сравнение на цифровите апарати от по среден клас до кам 350-400лв(качество,възможности за вразка и т.н. а и най-вече за паметта и вазмогностите и за разширение).Ще съм мн благодарен на всички[:D]</font id="Verdana">
Hp 635 е добър ,а има и оптичен зоом за тая цена си е направо супер.
а за хп 735,че е по добър по-добър ама какви са им цените
Та значи: HP PhotoSmart 735 е на цена 340 лв. с ДДС
А имате ли представа каде може да се намери хп 735 в кои фирми!
Имаш два варианта - едните са LEADER, другите са CNSYS-като вторите са тук : http://hpshop.cnsys.bg/index.html?categoryID=101
Тези са "най-тънки" А`е успех )))
Абе то хубаво за Лидер ама ня трябва да се забравя гаранцията. Никога не се знае какво ще стане, затова си заслужава да не се вземе най евтиното. HP по принцип се купува от Стемо.
Прав е Julian !! СТЕМО и CNSYS са оторизирани на HP.
За ЛИДЕР обаче не знам-ама и те трябва да дават гаранция!!
Те дават ама ако ти се налижи да я ползваш ще е ходене по мъките. А да незабравяме че всичко е китайско и нищо не се знае.
Дали в Стемо, Лидер или някоя друга фирма, гаранцията им е една и съща и се носи в оторизирания сервиз на НР.
Да breiii е определено прав. Сервизите на НР са еднакви и дори си имаш гаранционна карта, с която можеш сама да отидеш в този сервиз - например Стемо. Искам да кажа, че не е необходимо да го носиш за ремонт при дилъра, от който си купила апарата.