Купих си това цифрово фотоапаратче.
Искам да му добавя памет-но нещо не разбрах какви видове памет могат да му се сложат.
Гледам , че има CF,MMC,SD-кои стават за фотоапарата?
Купих си това цифрово фотоапаратче.
Искам да му добавя памет-но нещо не разбрах какви видове памет могат да му се сложат.
Гледам , че има CF,MMC,SD-кои стават за фотоапарата?
Memory Stick, Memory Stick PRO (не, че знам, но поне така пише тук http://www.dpreview.com/reviews/sonydscs90/)
Sony работи с тяхната си памет - Memory Stick
виж книжката за да няма грешки
и като купуваш памет си носи и апарата и направо я пробвай дали щи я познае, ако призводителя на картата не е Sony
Който пък, Memory stick прави апаратите на Сони супер неизгода покупка от където и да го погледнеш ... да ти е честито новото Сони :coolsmiley: следващия път питай първо или си купи апарат произведен от фирма занимаваща се с фотография
Painmaster: Първо прочети малко ревю-та преди да се изказваш!
Vassiljp: Поздрави, купил си си прекрасен апарат. Сони въпреки че не са основни производители на фотографска техника се стараят.
Сони апаратите са с едни от най-добрите матрици, съответно и оптика. Да наистина картата им е малко скъпа, но се намират и добри оферти.
Картата му е MemoryStick, или MemoryStick Pro. Аз лично съм с MS Pro 1GB на SanDisk. Препоръчвам да си я купиш от Leader Technologies. www.leadert.com
по изгодна цена от там не видях, Моята беше 130 лева по коледа, в момента е доста по ниска.
апарата си е екстра
а вече Сони не са и толкова скъпи
все пак - Carl Zeiss - №1
Carl Zeiss може и да са близо до номер едно, ама не в "оптиките" по 50$
Аз бих ти препоръчал това магазинче , но може би по комп. магазините ще има по-добри цени..