А Канон да не би да са фотографска марка? А сега са безпорен номер 1 във всички класове до 2-3 хил. долара.Първоначално публикувано от CrossBlade
Преди 2-3 години Сони не им отстъпваха толкова, но според мен сега вече да.
А Канон да не би да са фотографска марка? А сега са безпорен номер 1 във всички класове до 2-3 хил. долара.Първоначално публикувано от CrossBlade
Преди 2-3 години Сони не им отстъпваха толкова, но според мен сега вече да.
Sony не са фотографска марка, ама всички от тях купуват матриците си - включително Canon и Nikon![]()
Наскоро си купих SONY DSC-S600 от http://www.electron.bg/advanced_sear...C-S600&x=8&y=5 на промоция е много съм доволиен от работата му снимах клип безупречен е ... за тез пари съм доволен че и карта ми дадоха гешенк![]()
Помисли за цената на Мемори стика, който трябва да добавиш впоследствие. за същата цена би купил SD с двойно по-голям обем.
А каква са ? Я погледни с какво се занимават Canon? И от КОГА?А Канон да не би да са фотографска марка?
Ами точно защото не са фотографска марка, а ДИГИТАЛЕН!!! гигант - във вече почти напълно дигитален цвят ГИГАНТ като тях естествено се реализира.Sony не са фотографска марка, ама всички от тях купуват матриците си - включително Canon и Nikon RTFM
Canon но не от А серията, ами от IXUS/ELPH моделите. Изпратиха ми от щатите такъв, малко бижу - произведено си е в Япония, за 200 долара с карта, картрийдър и т.н. екстри. С здрава метална кутия е и литиево-йонна батерия, издържа седмици на снимане и гледане. Носи се и в джоба на дънките без да се усети.
За техническите характеристики - едва ли има слаби места и по-добра алтернатива на тази цена.