Споделете какви са ви впечетленията от този апарат,какви плюсове и минуси има.
Споделете какви са ви впечетленията от този апарат,какви плюсове и минуси има.
Поглеждам цените в Техномаркет и виждам че LZ1 струва точно колкото TZ1. Моя съвет е: вземи си TZ1 (5 мегапиксела) !
Аргументи:
1. За какъв дявол са ти 7.2 мегапиксела
2. TZ1 е с 10х оптичен зуум, (при по-ниските резолюции става 12х)!
3. TZ1 е с литиево-йонна батерия.
4. Прочeти ревютата в dpreview.com
5. TZ3 е по-добър от TZ1 ама е 819 кинта
Лично аз успях да си намеря TZ1 в началото на юли за 400 лева (http://www.photopavilion.com), взех му 2 гигабайта карта и калъфче и ми излезе ~ 500 лева. Има си трески за дялане, но за домашен апарат е чудесен. Стабилизатора и големия оптичен зуум в комбинация дават мнг. добри резултати.
P.S. Виж колко струва TZ3 във Фотопавилион в момента...
Един приятел си купи TZ-1 и ми харесаха снимките с голямо приближение, които изпрати. Стабилизатора си върши своето.
За TZ3 не стигат парите до колкото TZ1 евала за зумът , но съм виждал негови снимки и ми направи впечетление , че са доста шумнички. Предпочитам да е с батерии АА , а не Li-on батерия.
Имам Panasonic DMC-LZ7 от 3 години и съм супердоволна. Но наскоро на една сватба малко го навлажних и не съм сигурна, че е от това, но нито едно от копчетата му не работи. Иначе включва дисплей и обектив, показва всички индикатори /хистограма и прочие/ , но нито едно от копчетата не реагира. Къде може да е проблема и да го пращам ли някъде в сервиз /Морел в Пловдив/, че в нашия малък град няма никой, който се занимава с това?
И аз благодаря за информацията, определено много разбрах за модела