-
Re: Съвет за фотоапарат
Сори, че се намесвам... но наличие на книжка на съответния език зависи от това за къде е произведен и предназначен за продажба.
В последния апарат, който купих, имахе книжки, изпълнени с йероглифи и една , мисля, че на френски или испански и толкова. Нямаше дори на английски език. На апарата пише, че е произведен в Япония.
На български не открих нищо в интернет, но на английски си намерих подробна.
btw, Fearme, на английски не намери ли?
-
boishin, точно така! затова и зададох своего рода риторична задача в предния си пост
иначе на английски си има, но освен моята скромна личност още една персона ще го ползва, която не е чак толкова добре с английския, че да го чете свободно :)
-
В диска с този фотоапарат при мен , за съжаление има само на упътване на английски , иначе ако имаше , щях да ти го "вейна" по мейла.
-
От година и половина имам SAMSUNG S800 - перфектен дизайн, перфектно видео - вече не нося видеокамерата даже.
За ефекти даже не коментирам. Днес цял ден карахме ски с него, лятото обиколи света.
Така че като не е фирмена оптиката, какво от това.
Избери си да ти харесва /след яко тестване в някой магазин/ и с поне две години гаранция.
Не се подвеждай от рекламата на консултантите - на тях това им е работата. Успех!
-
Ако някой има упътване на български за Canon S 5 IS и може да ми го прати ще черпя!!!Весели празници :Drinks:
-
Упътване на български има само в Канон България и ги дават само със закупен фотоапарат. Аз проверих дори в дисковете дето вървят с фотото закупено директно от склада , но и там има само на английски. Така че вероятноста да намериш клони към нула , за съжаление.
-
Ами ако някой си е купувал от там,да прати ,копирам и връщам :help