Здравейте, от известно време имам проблем с бутона, който се натиска за да се направи снимката, с две думи не работи или ако все пак успее да направи снимка става след 10-20-то натискане. Може ли някой да ми каже каква може да е повредата. Изключително неприятно съм изненадан от сервизите за цифрови фотоапарати - първо са малко, второ са си определили някакви фиксирани тарифи, независимо от повредата и искат толкова много пари, че едва ли не по-добре да дам малко отгоре и да си взема нов апарат (от най-евтинити имам предвид)
И най-голямата тъпотия е , че никой не иска да разбере какво му е на апарата , а казва дай еди колко си пари и ще го оправим??? Без да знаят въобще какво му е??? Ами ако само трябва 1 жичка да се запои примерно или пък е сериозна повредата, свързана със смяна на части - не ги интересува все толкова???
Моля за помощ и предавирелни благодарности. Дори и ако някой знае свестен сервиз, където да ми кажат просто какво му е на апарата (без предварително да ми одират кожата) ще съм благодарен.