Мисля дядо Коледа да донесе на дъщеря ми такова апаратче,моля ако някой има впечатление от това ефтино продуктче,да пише.
Мисля дядо Коледа да донесе на дъщеря ми такова апаратче,моля ако някой има впечатление от това ефтино продуктче,да пише.
Олеле.... Човек ако е само за играчка става. Ама ако планираш да снимаш и то по дълго време не си вземай практика! От тъжния опит на доста мои познати подмамени от цената мога да ти кажа че едва ли ще намериш друга марка която да дефектира толкова много!
Не знам как ги правят ама имам двама познати с практика (различни модели) и на двамата един и същ проблем - гори процесора. на единия 2 пъти го сменяха, после му изтече гаранцията и пак изгоря.
Сега вече фотоапарата само за играчка става!
С един практика си играх, беше уж актуален модел за тогава преди две години, всичко му беше наред. Проблема който мен ме дразнеше е малкото исо 200 или 300, на тъмно правеше снимки все едно някой телефон до 200 лева, даже и по зле, а а уж със светкавица. Ако искаш дай майл ще ти пратя някои снимки. Този го дават с 1600, което си е направо супер, но като гледам цената 130лв ми се вижда доста евтин.
Що не му вземеш телефон до 200 лв с камера. Ще можеш и да му зънкаш, и игрички ще има
По добре някой Samsung от "S" серията, варират от 160 до 200 лева. Ползвал съм s500 3x zoom и s85 с 5x zoom - нямам забележки, за разлика от другите марки от този ценови клас предлагат и пълни ръчни настройки, та ако детенцето се запали по фотография ще са му от полза.
PRAKTICA - просто останаха в аналоговата ера и нещо цифровизацията не им се отдава.
практика се "изнесоха" към турция, ако не ме лъже паметта и малко се разделиха с немските корени
Благодаря за компететните обеснения,ще ви послушам ,ще добавя още 100лв и ще купя нещо по добро например ;SONY,SAMSUNG,PANASONIK,CANON и др.Има достатъчно марки и модели на добри цени.Весели празници на всички.
Има добра промоция на Samsung L210 в Техномаркет за 230 лв. 10 мега пикслеа двойна стабилизасия на образа оптична и дигитална, литеиво йонна батерия и възможност за клим в MPEG 4 с резолюция 800 x 592, 30 fps http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037102
Купих САМСУНГ,не запомних модела за цена от 199лв.,картаСД 10лв.,акумолатори-4бр. и зарядно за35 лв. общо230лв.8мегапиксела,мпег4,ел. стабилизатор на картината 1към 1.8 инча матрица и др.
Честито апаратче
Добър избор, голямата матрица е много важна за качеството на снимките.