Re: Хубав евтин фотоапарат?
Panasonic LS-80 за 159лв. от Техномаркет. Кво му плащаш.
В днешно време като говорим за апарати Разбираме Канон (и Никон)
По принцип може и панасоник и сони но не са фирми за апарати
Вземай Канон, слагай на авто и снимай на воля!
Сама не гледай МЕГАПИКСЕЛите - 5 са напълно достатъчни. Напр 3 МЕГАПИКСЕЛА Канон ще прави по-хубави снимки от напр. 13 МЕГАПИКСЕЛА Самсунг- марка от която няма нищо свясно
Канон А580 + Зарядно с батерии (2500mAh) + 1ГБ карта = 240 лева в метро (на промоция е)
Ок, но по параметри предложените в сравнение със Samsung S1050 са... далеч назад...
1/1.8 матрица, 5х, дисплей 3", някакъв вид стабилизация, детектване на лица? Какво против Самсунга, освен предразсъдаци?
Я,ама те Самсунг и фотоапарати ли произвеждат бе? :-memnon
Canon A 590IS- е фотоапарата за мен
откъде да поръчаш  http://www.edepot-bg.com/forums/    последно беше 240лева.
Самсунг са много бавни и снимките са с кофти качество.
granity, увеажавам заучените мнения, но не ми помагат особено... Почети за S1050, току виж си разбрал, че в класа, към който се целя и Самсунг правели фотоапарати...
Канон 590 е 290лв, което е с около 50% повече от сумата, която съм склонен да дам.
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
granity, увеажавам заучените мнения, но не ми помагат особено... Почети за S1050, току виж си разбрал, че в класа, към който се целя и Самсунг правели фотоапарати...
Канон 590 е 290лв, което е с около 50% повече от сумата, която съм склонен да дам.
Крис аз съм ги продавал тези сапунерки и знам коя как работи ,не е нужно да чета за нещо което съм държал в ръцете си и съм се убедил лично в качествата му.препоръчвам ти панасоника пред самсунг -не че и за двата има части ако нещо стане,нов ще ти излезе по евтин от ремонта.На каквото и да се спреш може да провериш за цена на посоченият от мен по горе линк.
Абе не знам ... аз от фотоапарати не разбирам, ама гледам в ТАЗИ страница снимки, правени със Samsung S1050 и не знам какво още му трябва на обикновен потребител, като мен или Крис.
Като гледам снимките, ако се снимам отблизо, мога спокойно и на кожен лекар да отида с тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Абе не знам ... аз от фотоапарати не разбирам, ама гледам в
ТАЗИ страница снимки, правени със Samsung S1050 и не знам какво още му трябва на обикновен потребител, като мен или Крис.
Като гледам снимките, ако се снимам отблизо, мога спокойно и на кожен лекар да отида с тях.
обърни внимание колко изкривени са цветовете,къде е червеното според тебе?
Преди няколко месеца подарих на приатели такова апаратче. Не съм чел ревюта, но снимките изглеждаха задоволително, а в менюто имаше доста "играчки" - засичане на лица, една кофа автоматични режими, оптично стабилизиране. Гледам сега има някаква промоция за покупка през интернет с 10% отстъпка, което го прави 225 лв. с литиева батерия.
За няколко от изказалите се по-горе: фирмите дали правят традиционно апарати или не, има значение при моделите над 1000 лева. При буклуците за 200 лева, точно гигантите в електрониката (Сони, Самсунг, ЛГ, Панасоник) е логично да предложат по-добри модели!
Аз подкрепям предложения по-горе ТЪНЪК Panasonic :)
Цитат:
Първоначално публикувано от kaki
В днешно време като говорим за апарати Разбираме Канон (и Никон)
По принцип може и панасоник и сони но не са фирми за апарати
Вземай Канон, слагай на авто и снимай на воля!
Сама не гледай МЕГАПИКСЕЛите - 5 са напълно достатъчни. Напр 3 МЕГАПИКСЕЛА Канон ще прави по-хубави снимки от напр. 13 МЕГАПИКСЕЛА Самсунг- марка от която няма нищо свясно
Говорим за Никон и Канон само при SLR фотоапаратите. Точно тези две марки при сапунерките не са нищо особено. Като говорим за Панасоник си спомни за марката Лайка, която е доста извества. Само при Панасоник има оптични стабилизатори (не цифрови както при други марки) при всички модели, включително и най-евтините. Виждал съм доста добри Самсунги макар, че и аз тази марка не я уважавам.
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Не знам защо питаш след като вече си си избрал апарат....
Аз лично ползвам А700 и съм МНОГО доволен прави си перфектни снимки като за такъв клас апарат. Мой приятел си взе самсунг 10мегапиксела (не помня модела преди година беше 500 кинта в ТМ) и сме снимали като сме ходили заедно насам натам е няма база за сравнение от към шум и цветопредаване НО на него си му харесват снимките харесва му и апарата така че за него си е направил верния избор...
Тенденция е Самсунг на хартия винаги да предлагат оптимално съотношение цена/качество и понякога да имат сполучливи модели но също така е факт че и често се дънят и имат серии дето за нищо не стават...