лимита ми е 700лв.,какво да си взема фотоапарат или камера,моля за предложения-благодаря ви предварително.
лимита ми е 700лв.,какво да си взема фотоапарат или камера,моля за предложения-благодаря ви предварително.
Определено фотоапарат. Всичктите ми познати, които си купиха камери, си взеха после и апарати. А камерите събират прах в някое чекмедже.
Добри отзиви има за тази камерка, може да видиш и тема за нея тук: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=173652
Според мен зависи какво ти се снима повече, клипчета или снимки. Аз лично имам фотоапарат но се оказа, че снимам повече клипове с него и сега и аз се оглеждам за камера.
Panasonic TZ7 e модела за теб - перфектни снимки, HD клипове с до 30 кадъра в секунда. имам TZ5, и съм напълно доволен от клиповете и качеството на снимките, TZ7цата е доста по-добър откъм качеството на клиповете и откъм звука в тях. но все пак, звука не е перфектен
бихте ли се аргументирали за едното и другото.в крайна сметка това е инвестиция във времето.мисля че ще се правят повече снимки,но знае ли човек
Общо взето положението е следното: правиш си равносметка кое ще снимаш повече - снимки или видео. Камерите правят гадни снимки, фотоапаратите пък - гадни видеоклипове. Не може да имаш и двете наведнъж за съжаление...
Не знам новите FullHD камери как се справят със снимките. Там вече може и да ти свърши работа камера за правене на снимки.
И аз да се изкажа неподготвен. Според мен камерата си е камера фотото си е фото. Аз имам камра Full HD един от добрите модели за 2009 но снимки не прави направо са отврат. За това в чантата с камерата и фотоапарат.
П.П. за тези пари можеш да си вземеш много добър фотоапарат но не от България виж ако можеш да ти пратят от UK или US. успех.
идея за това http://www.sony.bg/product/dsc-h-series/dsc-h20
взехме това- panasonic lumix tz7.има ли някои тънкости
Честито и от мен! Късно видях темата...
Ако някои друг има подобен въпрос, бих препоръчал - CASIO Exilim EX-FH100 Ако искате аргументи, четете
А как е откъм качество на снимките? Например в сравнение с Panasonic DMC ZS3 или DMC FH20Първоначално публикувано от glowndark
Качеството на клипа от линка е добро. Питам ако имаш преки наблюдения. Иначе по мрежата мнения всякакви.