Сегашният ми апарат е Lumix FZ8 много е здрав, ама искам нов вече, а пък за дслр не ми се дават пари още пък и не съм чак толкова запален.. за сега
Сегашният ми апарат е Lumix FZ8 много е здрав, ама искам нов вече, а пък за дслр не ми се дават пари още пък и не съм чак толкова запален.. за сега
Този Панасоник (FZ8) си е чудесен апарат, ако искаш по-добро качество на картината - мини на ДСЛР, иначе според мене няма смисъл да го сменяш за друг от същата категория. Разликата примерно с посоченият Olympus SP-800uz ще е в по-големия зум и HD видео, но в картината - едва ли. Многото мегапиксели (МП) не подобряват резултата (аз снимам с 6МП Nikon D40, и качеството е в пъти по-добро от сапунерка с 14 МП).Първоначално публикувано от Rick
въпрос на оптика и малко ЦПУ
Допада ми зуума и макрото (1см) и още други глезотийки мегапикселите не ме интерсуват, защото няма да вадя плакати а ще гледам снимки на тв/монитора (сега сминам с ФЗ8 на 2мп и ми прави снимки с рез. 1920х1080 и съм щастлив
А не е ли по-добре Olimpus E-PL1 или SONY NEX-5 за слабо осветление и под 500 грама ?
Другарки и другари, какви сонита и цмос сензори и разни други измислени бионз неща от тази толкова фалшива фирма. Джобното бижу самсунг i8510 слага това сони HX5V в кофата. Не съм очаквал толкова слаби резултати за толкова много пари. Сравнението http://storage1.album.bg/ee9/test_3_9cc95_24038622.jpg
iso 2000 и cmos сензор на естествено осветление тука повече се списват работи от любители дето само един апарат са пипали и това поставят за критерий
Имам Сони HX5V - идеален е за моите нужди: лек джобен апарат, който се ползва 100% на auto-режими.
Видеото му е феноменално (особено на плазмата , което, за мен, е голям плюс.
ето една класация в която попада твоя апарат а ако цъкнеш върху картинката ще получиш детаилна информация!
http://magazin.photosynthesis.bg/top...kten_zoom.html
МНОГО ЗЛЕ Е ТОВА СОНИ! НАПРАВИХ ОЩЕ НЯКОЛКО ТЕСТА, ТЕЛЕФОНИТЕ ГО БИЯТ. В HD КЛИП, КАЧЕСТВОТО НА ЗВУК Е МНОГО ПОД НОРМАЛНОТО.Първоначално публикувано от gbiuz
Ето още един пример как се дъни пред GSM модел миналата година.