Заслужава ли си съотношението цена:качество ? Като цяло има доста добри отзиви от любителския модел...някой има ли впечатления ? Кой модел от FZ серията си заслужава ?
Заслужава ли си съотношението цена:качество ? Като цяло има доста добри отзиви от любителския модел...някой има ли впечатления ? Кой модел от FZ серията си заслужава ?
никой!!!
всички са от серията Z което значи малка матрица и много шум, да не казвам и бавен процесор и съответно изтърван момент. Недостатъци колкото искаш.
Но щом си решил да купуваш z купувай смело ти ще си снимаш с апаратчето.
А кой модел би ми препоръчал (не конкретно Панасоник) - говорим за този ценови клас и любителски снимки , но качествени .
От този клас (т.нар. турбосапунерки) FZ38 е един от най-добрите. Все пак колегата е прав, че ако искаш наистина добри снимки особено при по-слаба светлина си трябва по голяма матрица. Ако се регистрираш във http://photo-forum.net веднага ще ти кажат за тия пари да си вземеш втора употреба DSLR. Аз лично не съм фен на втората употреба (на старо само вино и ракия), но ти си решаваш. Отделно вземеш ли DSLR неизменно се почва с купуването на още обективи, аксесоари и т.н. Абе скъпо хоби си е...
В крайна сметка най-важно е задапаратното устройство
Благодаря ти за мнението
имам fz8 невероятен фото
апарат като цена качество