Дайте бърз съвет до сутринта
Старото ми Сони вече му е време за пенсия. Не че е зор, но защо да не използвам утрешната промоция на ТМ...
Дайте съвет за по-добро съотношение цена / качество:
Canon Ixus 220 HS - 223лв
или
CANON POWERSHOT S90 350лв
Дайте бърз съвет до сутринта
Старото ми Сони вече му е време за пенсия. Не че е зор, но защо да не използвам утрешната промоция на ТМ...
Дайте съвет за по-добро съотношение цена / качество:
Canon Ixus 220 HS - 223лв
или
CANON POWERSHOT S90 350лв
Според мен втория я по добре...
И аз сега ще ходя да си търся външен хард.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334315040[/time]_________________________________________________
КрИс сигурно чака по опашките е в техномаркет....
Аз се прибрах, направо е лудница като побеснели са толкова народ ина поне 6 каси и всяка е с опашка от по 100тина човека всеки грабнал едни кашони телевизори хладилници лаптопи лелеееее продавачите направо бяха като фланелките си чаврени и потни..... еле на телевизорите...
Нямаше на промоция външен хард ама си харесах това (и сайта е зациклил)-(Уважаеми клиенти, в момента поради технически причини неможем да обработим вашите поръчки, моля да ни извините. Поръчки може да направите по телефона 0700 10 800 Каталог "Треска за техника")
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/in/en...755.html?dnr=1
от 80лв на 45лв отказах се да чакам и скрих кашона при пасаторите ще се върна по късно като се отече народа.
Като отидах на другия ден го бяха отнесли и купих Lexmark S405 от 180 за 89лв
Крис с какво се обзаведе че ми е любопитно?
С нищо
Заседнах на празнична бира и не стигнах до ТМ