Въпрос за Видеонаблюдение???
Има 2 камери,явно старички,от тези дето приличат на система на СОД..Установи се обаче,че компютъра към които са свързани е изключен и то преди месеци..Въпроса ми е възможно ли е да са записвали по някактв начин след като харда не работи и ако е така колко време системата пази записите ?? Извинявам се,ако звучи глупаво,но см некомпетентен,а ми е интересно :)
Отговор: Въпрос за Видеонаблюдение???
Не е възможно, освен ако нямат собствена памет (SD karta) което съм почти 100% сигурен, че нямат, а и да имат там записа е силно ограничен от големината на картата, настройки и т.н. ... а и не се знае от къде са вземали захранване...
Отговор: Въпрос за Видеонаблюдение???
Цитат:
Първоначално публикувано от
rinti
Има 2 камери,явно старички,от тези дето приличат на система на СОД..Установи се обаче,че компютъра към които са свързани е изключен и то преди месеци..Въпроса ми е възможно ли е да са записвали по някактв начин след като харда не работи и ако е така колко време системата пази записите ?? Извинявам се,ако звучи глупаво,но см некомпетентен,а ми е интересно :)
Като казваш старички, значи не са IP. А като не са IP, няма как да записват на собствена памет... Хубаво е все пак да сложиш една снимка да видим за какво става въпрос де...