Съвет за добър фотоапарат
  Здравейте! Фотоапарат Sony Cyber-Shot DSC-HX50 Black във фотопавилиона е 569лв. 
Понеже съм с една ръка . С другата мога да прикрепям. Няма ми дясната китка.
Това ли е най-доброто  за този бюджет. Мога ли да мина по - евтино и да правя хубави снимки. И  да се работи лесно. И да е здрав. Ще съм задължен за съвет! Поздрави!
     Отговор: Съвет за добър фотоапарат
  Малко е неудобен грипа за държане с една ръка - хлъзгав е и недостатъчно изпъкнал. Иначе апарата прави добри снимки.
  А да препоръчаш нещо добро , което ще ми върши работа. В моя случай. Ще съм много признателен.
  Гледам, че има някаква промоция на Канон, за 719лв. има S120 - малъл и лек, правещ добри любителски снимки. Има тъч екран, така че предполагам ще ти е по-удобен за лява ръка.
  Нещо добро на по ниска цена.
  Виж този - 
 Olympus SZ-31MR
Но за лява ръка е неудобен
  Не знам дали ebay е вариант за теб, но Nikon Coolpix P330 е страхотно апаратче за тези пари. Само че няма опция за тъчскрийн управление.
  Не предпочитам нещо от България. Да наглася и да си снима автоматично. Снимам детайли рядко за компютри. Ако мога да мина по тънко с добро апаратче ще се радвам.
  Какво и къде точно ще снимаш? Детайли? Olympus XZ2 Сензорен въртящ се дисплей, но е тежък за компактен апарат.
  Искам апарат като ме изкарват навън и ходя някъде да си правя хубави снимки. Малък , удобен и лесен за работа. Вкъщи ми се налага да снимам детайли на части за компютри, но мога да го слагам на статив. Компактен и лесен за работа. Колкото по евтино мога да мина по-добре. Ще съм признателен за съвет.
  Е, то всеки иска да мине тънко и да вземе нещо добро...За да получиш, що годе прилични снимки от сапунер, трябва да гледаш моделите със сензор CMOS 1/1.7" и по-висока светлосила. В твоят случай, сензорен екран ще е улеснение.
  Фотоапарат Canon PowerShot SX270 HS Grey + памет SDHC Transcend 8GB (Class 6) или SX280 
Гледам много ги препоръчвате. Дали ще ми върши работа. 

Спрях се на този модел. Ще отида да го пробвам. Благодаря на всички.
 Sony Cyber-Shot DSC-RX100 + памет Sony SDHC 16GB
  Тука няма да сгрешиш. Имам го от около година и смело мога да твърдя , че е от най-добрите компактни апарати на пазара. Вече и цената е добра - аз го взех на 1200 лв.