Резултати от 1 до 5 от общо 5

IP камера Dahua, прекъсване на записа

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

IP камера Dahua, прекъсване на записа

Имам 2 камери IPC-F22EAP. Работят общо взето, но има един повтарящ се проблем. Записът се активира при движение, но при започнат запис и непрекъснати движения от време на време (достатъчни да го поддържат) в един момент видеото спира и продължава около минута по-късно? Не знам буфер в паметта ли не му стига, проблем на софтуера ли е, но се случва много пъти и се изтърват важни моменти. Пробвах да активирам непрекъснат запис, но тогава картата стига за 4 дни максимум. Отделно, че е по-сложно гледането. Работи с подразбиращите настройки. Някой попадал ли е на такъв проблем?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: IP камера Dahua, прекъсване на записа

извади сд картата и прегледай видеото на компютър - така ще разбереш дали прекъсва видеото или проблема е в апа

аз така изхвърлих едно евтино китайче - през вифи само се мъча да гледм нещо , като извадих картата всичко е ок - айде в коша и една камерка тп линк - там проблеми с апа няма , съответно проблеми нула

4. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Гледах клипове от картата - мисля, че и там са 1:1 с това, което се вижда. По незнайна причина решава да спре записа все едно движението е спряло. TP Link и камери ли имат?

5. Member
    Тук е от
    Feb 2023

да - кръстили са ги tapo

аз това издебнах преди 2г на примоция за 70лв https://www.tp-link.com/bg/home-netw...a/tapo-c320ws/ - до сега проблеми с приложение и камера не е имало , качеството е ок , естествено не е топ - за тия пари даже повече отколкото трябва

6. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

PoE май няма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем h265+ NVR Hikvision със камера Dahua onvif.
    От vector във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-19, 21:08
  2. Dahua IPC-C15 , проблем с автоматичния нощен/дневен режим
    От shellia във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 8
    Последно: 25-02-19, 18:43
  3. Отговори: 13
    Последно: 13-06-17, 21:14
  4. Проблем със записа на тв-тунер
    От eysan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 04-11-09, 23:20
  5. Отговори: 2
    Последно: 31-08-08, 01:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе