Здравейте, значи интересува ме тази 5 годишна гаранция, която им дават сега наистина ли важи дo 31 август, защото бях го прочел някъде, а ни предстои закупуване на хладилник-фризер и ще бъде някой от посочените марки сигурно. Благодаря предварително на отзовалите се съфорумци.![]()
![]()

Аз също ще купувам хладилник, но виждайки на какво Електролукс казват гаранционна карта честно казано много се разколебах да си закупя техен продукт. А и сервиз чийто централен офис е във Варна, меко казано ме съмнява, ако не дай си боже прибягна до услугите им. Лошото е че заедно с Електролукс в кюпа са Зануси и АЕГ. Като знам, че БОШ-а се прави в Турция, Либхера в БУЛГАРИСТАН, май няма особен избор. Горение които имат жестоки цени пък се подиграват с клиента пробутвайки им модели с разнородни компресори. Как може двукомпресорен хладилник за над 1000 лв да е с различни марки компресори? Гледах два модела, единият беше с Ембрако и ЛГ, а другия с Данфос и ЛГ!!! Поне да бяха сложили АСС. Италианските боклуци не ги коментирам, макар че сега и Аристон дават 5 год гаранция. Самсунг освен памети за сървъри трябва да им забранят със закон да правят каквото и да било друго, ДЕУ и ЛГ са тъмна индия. Все повече гледам АМИКА/ ХАНСА - май католика не е толкова бос в тази сфера, изглеждат добре пипнати. Уарпула не е зле ама фризерната му част е с отвратителни кошници! За да сложиш нещо в тях трябва да ги извадиш напълно, което пълна идотщина!