Здравейте, значи интересува ме тази 5 годишна гаранция, която им дават сега наистина ли важи дo 31 август, защото бях го прочел някъде, а ни предстои закупуване на хладилник-фризер и ще бъде някой от посочените марки сигурно. Благодаря предварително на отзовалите се съфорумци.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Аз също ще купувам хладилник, но виждайки на какво Електролукс казват гаранционна карта честно казано много се разколебах да си закупя техен продукт. А и сервиз чийто централен офис е във Варна, меко казано ме съмнява, ако не дай си боже прибягна до услугите им. Лошото е че заедно с Електролукс в кюпа са Зануси и АЕГ. Като знам, че БОШ-а се прави в Турция, Либхера в БУЛГАРИСТАН, май няма особен избор. Горение които имат жестоки цени пък се подиграват с клиента пробутвайки им модели с разнородни компресори. Как може двукомпресорен хладилник за над 1000 лв да е с различни марки компресори? Гледах два модела, единият беше с Ембрако и ЛГ, а другия с Данфос и ЛГ!!! Поне да бяха сложили АСС. Италианските боклуци не ги коментирам, макар че сега и Аристон дават 5 год гаранция. Самсунг освен памети за сървъри трябва да им забранят със закон да правят каквото и да било друго, ДЕУ и ЛГ са тъмна индия. Все повече гледам АМИКА/ ХАНСА - май католика не е толкова бос в тази сфера, изглеждат добре пипнати. Уарпула не е зле ама фризерната му част е с отвратителни кошници! За да сложиш нещо в тях трябва да ги извадиш напълно, което пълна идотщина!
 Аз също ще купувам хладилник, но виждайки на какво Електролукс казват гаранционна карта честно казано много се разколебах да си закупя техен продукт. А и сервиз чийто централен офис е във Варна, меко казано ме съмнява, ако не дай си боже прибягна до услугите им. Лошото е че заедно с Електролукс в кюпа са Зануси и АЕГ. Като знам, че БОШ-а се прави в Турция, Либхера в БУЛГАРИСТАН, май няма особен избор. Горение които имат жестоки цени пък се подиграват с клиента пробутвайки им модели с разнородни компресори. Как може двукомпресорен хладилник за над 1000 лв да е с различни марки компресори? Гледах два модела, единият беше с Ембрако и ЛГ, а другия с Данфос и ЛГ!!! Поне да бяха сложили АСС. Италианските боклуци не ги коментирам, макар че сега и Аристон дават 5 год гаранция. Самсунг освен памети за сървъри трябва да им забранят със закон да правят каквото и да било друго, ДЕУ и ЛГ са тъмна индия. Все повече гледам АМИКА/ ХАНСА - май католика не е толкова бос в тази сфера, изглеждат добре пипнати. Уарпула не е зле ама фризерната му част е с отвратителни кошници! За да сложиш нещо в тях трябва да ги извадиш напълно, което пълна идотщина!
						 Първоначално публикувано от Carnivorous.Vulgaris
 Първоначално публикувано от Carnivorous.Vulgaris