Здравейте Харесах този хладилник на Gorenje
някои може ли да даде отзиви дали си заслужава
Gorenje NRK68SYB
Здравейте Харесах този хладилник на Gorenje
някои може ли да даде отзиви дали си заслужава
Gorenje NRK68SYB
Малко са тези, които биха споделили лични впечатления, защото модела е от скоро на пазара. На мен лично ми харесва. Това е първия no frost хладилник на gorenje. Успех
Защо сте се влюбили толкова в Горения и Либхер, бе хора?Още повече пък в тези с електонен контрол?Вярно,че е по модерно, но три българския ток...!Тока постояно се променя и това шашва електрониката , а ремонта и хич не е лесен и евтин!Но пък всеки има право на мнение!
Повечето хладилници са с електроника. Само разни евтини хладилничета не са. Ако електрониката е направена както трябва не се ошашква.
Само дето тези "евтини хладилничета" работеха по 20-30 години без ремонт, а тези с електрониката ако изкарат 3 год. без ремонт са екстра ! А в крайна сметка и с електроника и без - едно и съща работа вършат!А е доказано, че механиката е по-надежна от електрониката/дори и добре направена/,а какво е електроника съчетана с български ток? !
Съгласен съм с теб, че напрежението в БГне винаги е с нормални стойности, но какво да се прави. Причина ли е това, да се откажем от LCD-тата си, домашните си кина, компютрите, климатиците и всички останали ел. уреди които имат електронно управление, защото има вероятност да се повредят в следствие на това. Електронното управление се използва, не защото е модерно, а защото е по прецизно, като по този начин се оптимизира разхода на самия хладилник. Към това се стреми всеки един производител в 21 век. Вярно е, че старите хладилници карат, дори повече от 30г. Въпроса е: "Колко харчат?" И "Шумни ли са?" Калпавата механика, на един Китайски хладилник, въобще не е по надеждна, от качествената електроника на един немски например. И последно, не мога да разбера какво толкова имаш против Либхерите. Намираш ги, за зле направени, често дефектиращи или просто за скъпи?
Щом ме питаш-Да! Моето мнение за Либхер е, че цената им не отговаря на качеството!Не че няма и що годе добри модели но общо взето не ги одобрявам! ЛИЧНО мнение с което не задължавам никой!