...Имаме си вече 10 години безпроблемно работещ хладилник - LG GR-282 MF, но на майка ми се развали хладилника и решихме да и дадем този а да си харесаме нов. Обаче ... греда. Оказа се, че в цялата лудница сме проектирали куФнята по въпросния LG и сега мястото за хладилник е 58см

И поне като го сменям искаме хладилника да е с Долна камера и единствените варианти които намерих са :
LIEBHERR CUPesf 3021
и
Gorenje RK41298E
...Като дизайн май по- ни харесва Горенето, иначе като спецификации Либхера малко превъзхожда (но поносимо малко - поне по книжка). Поразгледах малко темите из форума и ми е пределно ясно, че по форумите са основно хора имали проблеми (надявам се това да са много малък % от собствениците), а не някой които му работи перфектно и да дойде и да каже "ей аз нямам никакви проблеми ама минавам да кажа че ми работи ОК", за това е нормално оплакванията да са повече, та има и добро и лошо и за двете марки. Иначе и 2-та са с 5години гаранция и относително еднаква цена, еднакъв енергиен клас А+ , та ми трябва и малко още нещо което да наклони везните към някой от двата .
...И все пак ще съм много благодарен на мнения за двата и още по-благодарен ако някой предложи хладилник който съм пропуснал и влиза в 58-те см .

Благодаря предварително

EDIT: Явно съм прочел грешно, Gorenje-то е с 36 месеца гаранция :rolleyes: