Кой от двата хладилника е за предпочитане?
Отговор: Кой от двата хладилника е за предпочитане?
Цитат:
Първоначално публикувано от
batalski
Лош избор.
Обоснови се!
И за мен е интересна тази категоричност!?.....Все пак става въпрос за АЕГ,не за НЕО!.........Нека колегата се обоснове.......
Хладилника е изолирана кутия,малко датчици и главното компресор.Когато главното е зле бих предпочелл например хладилник Снайге с компресор Аспера.
Железни изпарители във фризерната част които изгниват и се пробиват малко след гаранция. Изпарителите в хладилника са пълни със шупли и те пробиват. Компресор ACC който не кара дълго време и много други. Колегата VLADO 66 е прав снайгето кара доста повече от АЕГ ЕЛЕКТРОЛУКС ЗАНУСИ.
Хм.....Интересна работа...А аз се бях насочил към АЕГ също.....Явно batalski с това се занимава и картинките му са ясни......Дай мнение тогава,моля,за едни Горение,по старичък модел но с два компресора. Словенска сглобка,не сръбска....Цената им беше 850 ако се не лъжа!Абе все едни големи сандъци продават на последък,няма богато предлагане на 170-180см и избора става труден!Особено когато държиш/в моя случай/всичко да е една марка и да не е НЕО все пак!И да е бяло,не инокс или сребристо сива боя!
В Словакия не знам какви марки предлагат.А за Горението-божа работа,нищо че имам такъв висок към два метра.Прецака му се термодатчика и трябваше да махам кондензатора отзад и да ровя из изолацията-по-глупаво решение не бях срещал.
Цитат:
Първоначално публикувано от
slovaka
Хм.....Интересна работа...А аз се бях насочил към АЕГ също.....Явно batalski с това се занимава и картинките му са ясни......Дай мнение тогава,моля,за едни Горение,по старичък модел но с два компресора. Словенска сглобка,не сръбска....Цената им беше 850 ако се не лъжа!Абе все едни големи сандъци продават на последък,няма богато предлагане на 170-180см и избора става труден!Особено когато държиш/в моя случай/всичко да е една марка и да не е НЕО все пак!И да е бяло,не инокс или сребристо сива боя!
Словак,
аз имам такова Горение, модела е К336/2МLА, висок е 177см., с два компресора. Бачка вече 12г. и гък не е казал, сменил съм само крушката в хладилника.
Абе,тука предлагат това,което го има и в БГ,+Баукнехт...Нищо по различно!Ама аз уредите ще ги купувам в БГ,то да ги мъкна от тук ще ми излезат златни,дори и със сериозните промоции,които правят!Само нашите търговци не научиха що е то намаление,а плицукат хората с 50-60лв надолу!Тука Бош ,Ексклузив пералня дето в БГ е 1800 ,че и кусур лева,хората я продават за 650-700евро.....Специално за Горенето, и тук и в Чехия държат много високи цени и се водят луксозна марка!А дали има разлика в качеството......Бог знае,аз нямам такава информация....
Аз исках да се обосновеш, понеже ги имам точно и двата модела. Този с електронното управление ми е в къщи и е на 1,5години а другия ми е в апартамент на морето. И двата са много тихи и засега работят отлично. Ще видим как ще се държат плез годините.
Днес ще взимам един АЕГ на 3г и 3месеца ще кача снимки.
мнения за този ниско-бюджетен модел ? Хладилник с фризер Samsung RB29FSRNDWW/EF-WHITE - Търговска верига "Зора"
цената е доста добра все пак ще го взимам на изплащане с 50 % първоначална ако има нещо в този ценови диапазон предлагайте Моля )