Здравейте.
Днес ми доставиха минибар KTN MB-47 ( http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...lnik-KTN-MB-47 )
Работи вече пет часа, но не забелзязвам охлаждане в хладилната част. Компресорът е много горещ, дори е трудно да се пипне. Страничните стени също са много горещи, но доколкото прочетох в друг форум, било нормално за този модел стените да са горещи. Камерата охлажда, но хладилната част е едва леко хладна и то не в цялата си част. Само частта около камерата е хладна, което ме навежда на мисълта, че хладилната част изобщо не работи, а слабата хладнина идва от камерата. Няма много продукти вътре, а и изчаках два часа след включването му преди да сложа продукти.
В ръководството пише, че минибара поддържа температура от 0-8 градуса. Аз съм завъртял регулатора на почти най-ниска температура.
Някой има ли мнение по въпроса или да има подобен продукт? Да не би да му трябват много часове да охлади след първото включване (аз не зная, не съм ползвал минибар досега). На мен не ми се струва това да е нормално.
Благодаря предварително.
П.С.: Забравих да добавя, че издава странен звук. Нещо подобно на бълбукане, циркулиране на течност, но е шумно, а не като другите подобни звуци.