Просто не всички живеем в София, Пловдив, Варна , Бургас и околностите, но сме свикнали с това и се нагаждаме :)
Преглед за печат
Просто не всички живеем в София, Пловдив, Варна , Бургас и околностите, но сме свикнали с това и се нагаждаме :)
Имам готварска печка БЕКО от 2009 година и съм доволен."Преживяла" е най-малко 50 токови удара и няма никакъв проблем.Печката е с керамичен плот и електронен програматор.
Двама мои познати видяха от мен и те също си закупиха и нямат оплаквания досега.
Не всяка техника БЕКО е боклук.Просто трябва преди да закупите да напишете наименованието на марката и модела техника в Гугъл търсачката и всичко ще излезе наяве...
Продуктите на BEKO се дават с 10г служба според руските стандарти на живот на електроуредите. Останалото е на късмет. Съвета ми е: взимайте това с най-голяма гаранция от производителя.
браво ,а за буквар кога ще събереш
Старата има един среден по големина хладилник BEKO, нарича го галено ВЕСКО (на кирилка), пенсионерите се радват на всяка техника в къщата им :) За има-няма 10 годинки не е мръднал, няма ръжда или проблеми с електрониката, докато в къщи едно 6 годишно (з)ануси вече не прилича на хладилник - навсякъде с ръждиви язви, все едно стои на открито, уплътнението е скапано във фризерната част, трупа лед и скреж, пластмасата на чекмеджетата напукана... И аз си мисля, че нещата при евтините марки са до касмет, ама де го, я.
Готвим на печка Беко с керамика от 2 години и няма никакви проблеми. Сега мисля каква марка и модел да взема хладилник и пералня.
Каквато и техника да купите сега - ще съжалявате :016: