Здравейте,има ли наблюдения на този вид компресори?Сравнение с обикновен компресор,време на работа на инвертония,продължителност като време?Плюсове,минуси,ще бъдат полезни мненията на имащи или знаещи за инвертор при хладилник.
Здравейте,има ли наблюдения на този вид компресори?Сравнение с обикновен компресор,време на работа на инвертония,продължителност като време?Плюсове,минуси,ще бъдат полезни мненията на имащи или знаещи за инвертор при хладилник.
Имам инверторен Самсунг, фризер + хладилник. 1 компресор, разпределя фреона накъдето е нужно чрез кран със стъпков мотор. Той е кажи речи по-шумен от компресора, който си тръгва мазно от ниски обороти и ако трябва ги увеличава. Но след като се темперира работи почти само на на ниски. Времена и консумация не съм засичал, не са ме интересували толкова, колкото това да е безшумен.
А компресора изключва ли след 20та минута,като обикновенните компресори след като е темперирал?
Ако питаш дали не върти постоянно - не, изключва си и си включва през някакъв период, но не съм засичал времена. Имах предвид, че като включи не развърта до високи обороти, след като темперира веднъж.
Моя зимата кара на 1/5 (на дисплея има на коя степен работи), лятото най-често е на 3/5, като сложа една диня в хладилника и се усеща и тръгва на 5/5