Резултати от 1 до 3 от общо 3

LG-GBB60SAYFE проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017
    Мнения
    15
    #1

    LG-GBB60SAYFE проблем

    Привет,


    Имам проблем или по-скоро питане относно LG-GBB60SAYFE (https://www.lg.com/bg/poddryjka/podd.../lg-GBB60SAYFE).
    Малко трудно ще ми е да обясня, но реално хладилникът си работи като пушка вече 2 години. Сега може да се посмеете, но не разбирам от хладилна техника - случва се на моменти да се чува нещо като гасене. Как да го обясня ... сякаш нещо капе върху нагорещена плоча и се чува свистене, все едно се гаси. Трудно мога да го запиша на видео, защото се случва рядко и за кратко.
    Но ме притеснява че в повечето случаи може би не съм до хладилника ,за да го чуя и да се случва по-често отколкото си мисля.

    Второто ми питане , което не е свързано с горното е, че се чува и компресора да работи по-силно от време на време, нещо като писукане/пилкане, сякаш прави някакво превключване, но това може би си е съвсем в реда на нещата,защото е кратко - няколко секунди. Мога да го сравня да кажем когато вентилаторът на компютъра засили оборотите за известно време. Дали това е нормален режим на работа?


    Пиша тук, защото преди време се насочих правилно към този хладилник с помощ от форума и съм много доволен, и реших да пробвам дали някой може да помогне преди да се обадя на сервиз. Даже не знам как точно да им обясня проблема и изобщо как биха го локализирали с това мое нескопосано обяснение.

    Освен може би да му се направи цялостна профилактика ... все още има 3 години гаранция.


    Поздрави!

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,271
    #2

    Отговор: LG-GBB60SAYFE проблем

    Тога "гасене" най-вероятно е от автоматичното размразяване - водата през каналче капе върху горещия компресор и се изпрарява в стаята. И не е проблем, така е направено да работи.

  4. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010
    Мнения
    2,772
    #3

    Отговор: LG-GBB60SAYFE проблем

    Имаш смърт диагностика. Свали си програмата и му пусни един тест за да видиш има ли проблем. https://www.youtube.com/watch?v=vUiQ3WQMp3s

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе