Трябва ми спешно мнение за този модел. Намерих го на цена от 650 лв, добре ли е?
Трябва ми спешно мнение за този модел. Намерих го на цена от 650 лв, добре ли е?
Спешно мнение ти трябва, но поне дай едно линкче!
Ами това е проблемът, че не мога да го намеря никъде на бг в нета. Само в чужди сайтове ми излиза
http://www.shoppydoo.co.uk/price-fri...t_ra_28_t.html
mobidob,
Защо си се спрял точно на този модел - цвета ли е определящ ?
Гледам в ТСМ има за същите пари и същата марка, но клас А+ ( тук ).
Има и Електролукс - същата работа, обема е малко по-голям, A+, по-евтин с близо 120 лв.( тук или тук ).
За мен Електролукс е за предпочитане (в случая).
Все пак ти си решаваш...
Успех в избора !
Благодарско! Ще търся още, но жена ми го е харесала заради цвета му. Мисля си обаче, че с едно мебелно фолио ще го докарам същото, малко ще се поозоря с лепенето, но пък не пречи да пробвам.
Някой облепял ли е хладилник с такова чудо?
Облепял съм един Мраз 80 - служебен, преди 10-тина години. Старахме се много, щото беше на шефа... От далече изглеждаше идеално...
Не те съветвам да пробваш с фолио !
Виждал съм и библиотека, облепена с такова фолио - жалка картина.
Много зависи и от фолиото - ако е старо или ментеливо се разлепя лесно, лятото от жегите също.
По-добре угоди на жената заради цвета, само мир да има в къщи...
Но за фолиото определено няма да се получи добре !
Успех !
Хладилник не съм облепял, но виж секция - да. Получи се екстра.Няма никъде разлепено а е вече две години облепена!Според мен , ако фолиото е качествено и вложите старание и време-може и да стане.Говоря в множествено число, защото сам няма да се справиш-трябва да сте поне двама. Но ако питаш - аз бих угодил на жената,щото ако с фолиото не се получи добре ще ти опяват и ще ти мрънкат - абе .....................!Другия ти изход е да я убедиш, да купите друг модел! Успех, ама не с избора , а с убеждението на жената!
Бих го боядисал, или бих избрал хладилник за вграждане. Грозно става с мебелното фолио.