Re: Срещата-пикник в Св. Кирик!
Аз си чакам диска от @Profyt
Емо , между другото може да постнеш някоя и друга снимка - примерно, аз възкачен на пилона със трикольора на връх Асенова Крепост
@Rumen68 като се изкачвахмес @Profyt нагоре към кръста над скалите - какви дърва видях - чак ме доядя !
Меко казано се стърпях да ги натроша на стръготинки затова че са се скатали от нас !
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Аз си чакам диска от @Profyt
Емо , между другото може да постнеш някоя и друга снимка - примерно, аз възкачен на пилона със трикольора на връх Асенова Крепост
@Rumen68 като се изкачвахмес @Profyt нагоре към кръста над скалите - какви дърва видях - чак ме доядя !
Меко казано се стърпях да ги натроша на стръготинки затова че са се скатали от нас !
Mr.TECHNO, да си стоят за другият път, пак ще ни потрябват. Я виж - 1-ви май се задава, 24-ти май идва, няма да стоят дълго :))
Относно Асеновата крепост - за есенният панаир бях открил една 2-етажна вила за 8 човека по този път, покрай крепостта, но още към 10-тина км нагоре. Там също е невероятно, още по-девствено и диво и красиво!
Видеото го гледах,ама без субтитри...Добре,че roumen68 е постнал допълнителна инф. и снимки.Живот и здраве дано да мога да дойда следващия път,явно е било незабравимо.Поздрави! :Drinks:
@Rumen68 ако е в Лясково - бяхме и там
Добре сте прекарали.
Я сега малка анкета - Кой имаше в колата си светлоотразителна жилетка веднага да си признава :yahoo: Че като гледам каква спамилня е станала тази тема :)
АААААААА не. Има си отделна тема по този въпрос.Ние се бяхме събрали да се веселим и да се разтоварим,теми като политика,законодателство работа и т.н. не бяха разисквани.
Нали така беше?Или нещо съм пропуснал?
И след като там не сме разисквали тези неща не мисля тук да го правя!!
Цитат:
@Rumen68 ако е в Лясково - бяхме и там
Да, Lord Of The Fire - с. Лясково, вила Донна.
Хубаво е натам, нали?
Нищо не казахте за илюстрованата история? Нещо да съм пропуснал? Дайте малко коментари :)
Когато снимките говорят , всички мълчат!
Забрави за момичетата които ни помагаха , даже бременната сестра на Фори мъкнеше дърва , а аз после питах - защо не дойдоха и те?
Относн о твоята стрелба каза много , но не забравяй че Фори почна да те стига с малко урочи и практика определено стана доста точен стрелец.
Вандал показа само веднъж за да не секва ентусиазма , а забрави да споменеш всъщност кой извади кондензаторите на GSM-a :)) , и то за норматив!!!
Следващият път да си направите един "Counter-Strike: Wood Edition". :))
Цитат:
...
... даже бременната сестра на Фори мъкнеше дърва , а аз после питах - защо не дойдоха и те?
....
Ееее как не ви е срам?! Бременната жена сте оставили да мъкне!!! :RTFM:
@roumen68, добре си я разказал историята в картинки :)) Пропусналси само някои дребни подробности. Като например как се пазаруват пържоли в МЕТРО! От комунистическо време не съм пазарувал мръвка с връзки! @LUDIA е голяма работа :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
Един месец не искам да виждам пържола :))
@VANDAL, ти не ги гледай пържолите, само джуркай, джуркай..... Майстор си :)) (който не верва-да гледа внимателно видеоматериала)
Цитат:
На следващия ден се качихме до Кръста горе на каманаците- @Profyt се снима там. Гледката отгоре е уникална !!!
Наско, не им казвай! Няма да те разберат! :)) Трябва да го видят!
Като се прибера по-късно ще кача и моите снимки
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
От ресторанта още се чуваше музика, но тъй като бяхме каталясали от пътя - направо по стаите. Все пак през прозореца на ресторанта зърнах един младеж, който с олюляване се беше насочил към WC-то и на 3-тият път улучи вратата! На другият ден ми стана ясно, че това е бил Vandal, но не мога да го твърдя със сигурност :))
Това е провокация. Аз просто си денсих :)
Нищо не споменаваш за човека, на който така и не разбрахме ника му: :-memnon
http://thumb12.webshots.net/t/53/653...2odUvJG_th.jpg
Цитат:
Него нали го чакахме да се сети и да си запали цигарата, пък с пушката щяхме да му я гасим и скъсяваме като в уестърните :-memnon
Цитат:
Това ли е "човекът Х"? :))
Спомням си навремето в техникума наш съученик и приятел как се оплакваше на комсомолското събрание, че той като отговорник по културно-масовата работа на дружеството се опитва да организира културно-масови сбирки, ама момичетата (8 от 36) не идват, събира се само едно постоянно ядро - "и к'во се получава - изчезва културното и остава само масовата работа". Та като гледам - при вас момичета не липсват(Румен добре го е отбелязал с кадри), ама сте наблегнали само на "масовата работа" май :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Това ли е "човекът Х"? :))
Не, не е това! Този нещастник се въртя около нас, без да е наясно на коя планета се намира и реши да отиде точно там където бяха мишените докато се бяхме наредили да стреляме, та се чудехме как да го прогоним от там :))
Между другото - датите около 24-ти Май са много удобни за ново мероприятие! 24-ти и 25-ти се падат четвъртък и петък, тоест ще се почива от 24-ти до 27-ми! :ole
Помислете по въпроса! :Drinks: