Информация за комплекс Виктория - до Балчик???
  Наближават концертите в Каварна и сме се замислили за база, в която да спим.
Колебая се м/у Двореца в Балчик - http://dvoreca.com и комплекс Виктория - http://komplex-viktoria.com.
За Двореца е сравнително ясно, но този комплекс Виктория ми е пълна мъгла - някой дали има някакви впечатления от него?
     Re: Информация за комплекс Виктория - до Балч&
  Двореца е определено скъпо място 
 за к-с Виктория нищо незнам , но мога да разпитам познати.
Само не ходи в Заведенията по плажа- скъпички са . Имам познати в Ел Маринеро - не е много евтино .
     Re: Информация за комплекс Виктория - до Балчик???
  Скъпо.. не е , само създава впечатление на такова :). Поне що се отнася до спане..
Но с плажа е трагично положението, няма и басейн, затова мислех 4 дни в Двореца и 4 във Виктория, но за Виктория никакво инфо... Разпитах и управителя му, но.. не получих много информация, затова питам и тук дали някой може да каже нещо.
Също и някакъв хотел Ведрен до Кранево... също пълна мъгла. Нашляпали са някакви снимки от аквапарк и делфинаруим на сайта си.. ходи разбери кое е снимка от хотела и кое не...
  5 каси Бургаско 3 те палатки има свободно мясно :) няколко килограма нашенска кайма и най вече скарата 
Ако ли не на метро има за около 30 лв палатки.
Полянката срещу стадиона точно под големите дървета 2 год ни приютява.
Все пак не сме тръгнали само на почивка  :punk: :punk: :punk: :punk:
Manowar - King of Kings поздрав

Цитат:

Първоначално публикувано от artos  
 Все пак не сме тръгнали само на почивка :punk: :punk: :punk: :punk:
Manowar - King of Kings поздрав

Точно така, но не сме тръгнали и само на концерт, та не виждам, защо трябва да се гъчкам на палатка с още няколко хиляди в Каварна, вместо да съм на хубаво място на 20-ина км от Каварна... А на палатка.. може после на Градина и Каваци, но на поляната в Каварна.. не, мерси
  Разпитах приятели от Балчик, макар че балчиклия-клиент на хотел в собствения си град звучи смешно :))! Та резултата беше следния: за хотела - информация нула, но собствениците били "особени" хора, затова имало текучество сред персонала, предполага се и недобро обслужване. Намира се на улицата до морето и около него има доста хотели: 
 - "Холидей" - нов (собственика бил софиянец)
 - "Морска звезда" - нов
 - "Юпитер" - бивша собственост на едноименната компания, продаден на балчиклия
 - "Лотос"
 - "Бяла къща" - по-луксозен и по-скъп
Иначе цените варират около 30лв/легло. Има и много частни къщи в района, предлагащи нощувки. обаче не знам дали са качени в нета, докато хотелите би трябвало да са - не съм търсил.
  Ами... предполагам, става въпросд за друго - наоколо хотели няма - това е след Двореца.
Цената е далеч от истината - целия апартамент е 36 лв, стаята е 25лв, не става въпрос за 30лв на легло...
Както и да е , дадоха ми прясбна информация в HWBG от 1-ви май - http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=103302
Собственик не знам кой е, управител е Пейчо Пеев, може би и той е собственик.
PS. Линкове не ми трябват. Огледал съм каквото трябва и съм се спрял на Двореца и Виктория.
Въпросът е как да ги съчетая, само в Двореца или 4 дни в Двореца и 4 във Виктория заради басейн и плаж.
  Крис, 
Двореца е много хубаво и романтично место, но вероятността да се настаниш там по време на концертите ми се струва малко нереалистична.
Той има особен статут (ДЪРЖАВЕН КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ - КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР "ДВОРЕЦА") и даже при направена резервация можеш да увиснеш.
  С други думи, възможно е да се появи още един банер горе: "Хотел Двореца - НЕ - бягай надалеч" :) :) :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от Lupus  
 Крис, 
Двореца е много хубаво и романтично место, но вероятността да се настаниш там по време на концертите ми се струва малко нереалистична.
Той има особен статут (ДЪРЖАВЕН КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ - КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР "ДВОРЕЦА") и даже при направена резервация можеш да увиснеш.

Вероятността, би следвало да зависи от мен... Чул съм се, предложени са ми условия за определен период в определени вили, утре трябва да звънна за банкова сметка да преведа капаро. Не мисля, че втори път в рамките на една година ще увисна след резервация... Първия поне накарах собственичката да ми се обажда и да се моли да ни приеме... ако и сега стане така... не вярвам