Резултати от 1 до 11 от общо 11

Информация за комплекс Виктория - до Балчик???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Информация за комплекс Виктория - до Балчик???

Наближават концертите в Каварна и сме се замислили за база, в която да спим.
    Колебая се м/у Двореца в Балчик - http://dvoreca.com и комплекс Виктория - http://komplex-viktoria.com.
    За Двореца е сравнително ясно, но този комплекс Виктория ми е пълна мъгла - някой дали има някакви впечатления от него?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Информация за комплекс Виктория - до Балч&

Двореца е определено скъпо място
    за к-с Виктория нищо незнам , но мога да разпитам познати.
    Само не ходи в Заведенията по плажа- скъпички са . Имам познати в Ел Маринеро - не е много евтино .

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Информация за комплекс Виктория - до Балчик???

Скъпо.. не е , само създава впечатление на такова . Поне що се отнася до спане..
    Но с плажа е трагично положението, няма и басейн, затова мислех 4 дни в Двореца и 4 във Виктория, но за Виктория никакво инфо... Разпитах и управителя му, но.. не получих много информация, затова питам и тук дали някой може да каже нещо.
    Също и някакъв хотел Ведрен до Кранево... също пълна мъгла. Нашляпали са някакви снимки от аквапарк и делфинаруим на сайта си.. ходи разбери кое е снимка от хотела и кое не...

5. Member
    Тук е от
    Jun 2004

5 каси Бургаско 3 те палатки има свободно мясно няколко килограма нашенска кайма и най вече скарата
    Ако ли не на метро има за около 30 лв палатки.
    Полянката срещу стадиона точно под големите дървета 2 год ни приютява.
    Все пак не сме тръгнали само на почивка
    Manowar - King of Kings поздрав

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от artos
    Все пак не сме тръгнали само на почивка
    Manowar - King of Kings поздрав
    Точно така, но не сме тръгнали и само на концерт, та не виждам, защо трябва да се гъчкам на палатка с още няколко хиляди в Каварна, вместо да съм на хубаво място на 20-ина км от Каварна... А на палатка.. може после на Градина и Каваци, но на поляната в Каварна.. не, мерси

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Разпитах приятели от Балчик, макар че балчиклия-клиент на хотел в собствения си град звучи смешно ! Та резултата беше следния: за хотела - информация нула, но собствениците били "особени" хора, затова имало текучество сред персонала, предполага се и недобро обслужване. Намира се на улицата до морето и около него има доста хотели:
    - "Холидей" - нов (собственика бил софиянец)
    - "Морска звезда" - нов
    - "Юпитер" - бивша собственост на едноименната компания, продаден на балчиклия
    - "Лотос"
    - "Бяла къща" - по-луксозен и по-скъп
    Иначе цените варират около 30лв/легло. Има и много частни къщи в района, предлагащи нощувки. обаче не знам дали са качени в нета, докато хотелите би трябвало да са - не съм търсил.

8.  

9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами... предполагам, става въпросд за друго - наоколо хотели няма - това е след Двореца.
    Цената е далеч от истината - целия апартамент е 36 лв, стаята е 25лв, не става въпрос за 30лв на легло...
    Както и да е , дадоха ми прясбна информация в HWBG от 1-ви май - http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=103302
    Собственик не знам кой е, управител е Пейчо Пеев, може би и той е собственик.
    PS. Линкове не ми трябват. Огледал съм каквото трябва и съм се спрял на Двореца и Виктория.
    Въпросът е как да ги съчетая, само в Двореца или 4 дни в Двореца и 4 във Виктория заради басейн и плаж.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Крис,
    Двореца е много хубаво и романтично место, но вероятността да се настаниш там по време на концертите ми се струва малко нереалистична.
    Той има особен статут (ДЪРЖАВЕН КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ - КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР "ДВОРЕЦА") и даже при направена резервация можеш да увиснеш.

12. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

С други думи, възможно е да се появи още един банер горе: "Хотел Двореца - НЕ - бягай надалеч"

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Крис,
    Двореца е много хубаво и романтично место, но вероятността да се настаниш там по време на концертите ми се струва малко нереалистична.
    Той има особен статут (ДЪРЖАВЕН КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ - КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР "ДВОРЕЦА") и даже при направена резервация можеш да увиснеш.
    Вероятността, би следвало да зависи от мен... Чул съм се, предложени са ми условия за определен период в определени вили, утре трябва да звънна за банкова сметка да преведа капаро. Не мисля, че втори път в рамките на една година ще увисна след резервация... Първия поне накарах собственичката да ми се обажда и да се моли да ни приеме... ако и сега стане така... не вярвам

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Информация за F40LTGRP
    От MAKAPOB във форум Климатици Daikin
    Отговори: 11
    Последно: 13-02-12, 00:45
  2. Нова информация
    От alek200 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 26-11-07, 12:56
  3. Информация за фиш на КАТ
    От Delta1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 16-05-06, 21:51
  4. Информация за FDD
    От JEITY във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 27-03-06, 23:04
  5. Информация за антена
    От pentiumcho във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 04-04-05, 15:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе