Чували ли сте някъде из София някой да се занимава с такива играчки с бензинови двигатели или там каквито са. Имам предвид тези които се използват за състезания и тем подобни. Абе играчки за големи хора.
Чували ли сте някъде из София някой да се занимава с такива играчки с бензинови двигатели или там каквито са. Имам предвид тези които се използват за състезания и тем подобни. Абе играчки за големи хора.
Е**** цифрата кинти... дотук с мойте напъни за това хоби...
Погледни на modelistika.com като за начало. Като за второ цените на въпросният сайт са много силно завишени, особено на фона на това че PayPal вече е достъпен и за България. За тея парички които ги виждам на сайта, за количките им, можеш да си вземеш 5 килограмово бъги дигащо до 80 км/ч
Един приятел има вертолет със метанолови двигатели,направо е супер,но на голяма цена
Ето тук http://www.google.at/search?q=conrad...L_deAT259AT259
специялно в тоя магасин има какви ли не самолетчета колички .....
да много е зарибяваща StuntGPПървоначално публикувано от totonis
Ако сикаш хеликоптерче , търси Picooz в Г. Има много модели за по 30-40 лв. В ebay има и по ефтини . За китайските магазини да не говорим - 18 $Първоначално публикувано от Smurfa
Яко мания са тези играчки с количката в морската ....
Аз има скутер(лодка) с такова тороче със витло. Аз съм го правил, но е проблем намирането на горивото. Мойто моторче гори етер. Даже се замислям дали да не го продам моторчето, като не го ползвам.