Моля,споделете в тази тема каде ходите за риба сега калве ли,на каква стръв и т.н.
Моля,споделете в тази тема каде ходите за риба сега калве ли,на каква стръв и т.н.
Лятото на палатка на Дунав.До град Лом.Цял лагер е с роднини и приятели,всичко си има.Рибата е уклей или сом като втория последните години го няма с традиционния начин на улов(на бъкало).Ползваме ток което си е незаконно.
По принцип съм щукар. Ама след последния излет нещо настинах , че вече 10-ти ден се влача по корем. Иначе лятото ходя за всичко , което реша. Не си падам по нощувките особено.
[quote=catana ]
По принцип съм щукар. Ама след последния излет нещо настинах , че вече 10-ти ден се влача по корем. Иначе лятото ходя за всичко , което реша. Не си падам по нощувките особено.
[/quote
То сега му е времето за хищник приятелю слагай дебелите дрехи и смело една настинка ли те плаши?
Въпроса е като ходиш да има и успехи не само настинки и аз сега тепърва почвам да го търся по Дунава ама
тази година слабичко нещо не дава кат хората !
Сега си е сезона на хишниците - расперите и бялата риба по Дунава са полудели. За съжаление в крайсофийските реки и гьолове положението е доста тегаво. На спининг тъпо и упорито се капотирам от няколко седмици насам.
Сега е сезона на паламуда и чакам с нетърпение да дойде петъка, да свършвам работа и събота и неделя да го потърся между Созопол и Маслен нос. От няколко места получавам информация, че след лошото време рибата се е завъртяла в залива
Голям риболов си правите! Може и с експлозиви да пробвате!!Първоначално публикувано от dragozow
Голям риболов си правите! Може и с експлозиви да пробвате.
Ей ,от бракониери не остана нищо в нашите водоеми.
Преди ходех на южното черноморие - Синеморец, Созопол, край Дюни също, но сега вече почти не ми остана време заради работата ми, а много ми се иска.