И аз нямах много време тази година но чувам че имало сърнела, ще отделя един ден че вече ги сънувам панирани.
Преглед за печат
И аз нямах много време тази година но чувам че имало сърнела, ще отделя един ден че вече ги сънувам панирани.
:lipsrsealed:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320250967[/time]_________________________________________________
Ей много ме е шубе и мен от натравяне. Веднъж срещнах един човечец, търсеше за брат си някакъв инжекционен стероид TESTOSTERON-нещо си, като си помислих, че брат му, явно е решил да се нацепи. Като ми каза, че се е натровил и това го е предписал лекар, за да може брат му да прескочи трапа в болницата се корнах, но човечецът беше сериозен и ми развя рецепта. Диагнозата била остра органна недостатъчност или нещо такова !!! Ба си, от няква глупава гъба.Цитат:
Първоначално публикувано от tana
След, може би, година, комшия от махлата търсеше някакво лекарство или добавка, за пречистване на черния дроб. Бъзикам го, че трябва да спре с фиркането и разбира се отново отравяне с гъби - този път лекарите му казали, че черното дробче заминало.
Става дума за трайни и сериозни увреждания, които можеш иначе да си ги причиниш със дългогодишно системно къркане или по нещастие от някой гаден хепатит