Сериозно Ви питам  интересува ме от Варна до Трявна има ли автобус и къде мога да намеря по-изчерпателно инфо
Благодаря!
Сериозно Ви питам  интересува ме от Варна до Трявна има ли автобус и къде мога да намеря по-изчерпателно инфо
Благодаря!
До Велико Търново има . А от там има доста а също и влакове .
За директен не съм чувал
и аз не съм чувал да има
трявна е малко встрани от големите "артерии", което я прави и по-спокойно място за почивка де. обмислях аз преди месец един малък теферич в района, ама се размина...
Техно , отивай с колата бре ! И ти препоръчвам семейният хотел срещу съвета им ! В началото на миналата година апартамента в тоя хотел беше 35 лева на вечер.
Mr.TECHNO, не ми се вярва да има директен автобус. Логиката е че едва ли 30-40 варненци пътуват всеки ден от и за Трявна. Така че с прекачване от В. Търново или от Габрово ще стигнеш.
Off:
От мой опит препоръчвам в Трявна х-л Ралица. Преди 2 месеца бях там и останах много доволен. Вежлив персонал, добра обстановка и стаи, а шведската маса на закуска е повече от богата. Все едно хотел по морето за западни туристи, но в Трявна. Наскоро го препоръчах на мои познати, бяха там и също останаха доволни.
Почти винаги е пълен, така че трябва предварителна резервация.
http://www.tryavna.bg/ralitsa/
Директен автобус няма, най-добре е влак до Г. Оряховица и от там друг до Трявна.
Защо да не се приземи вече? Абе ти луд ли си или за вързване си ?? Как с влак ? Имаш ли си и най-малка представа какво приключение е с влак??ЗАа полседно пътувах с влак 1999 /2000 г/ с/у Н.Г./ към гара Кръстец и оттам на х.Българка. До там биваше , но на връщане то не бяха емоции , то не беше чудо.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ако си сам да те уредим с Орлето , ама не става то е за 2 ма.
Все пак има 1 вариант , ако тръгваш е петък . Звънни.
аз ще ходя с колата - въпросът бе за друго !
КРис11 ще тръгвам в събота , но с теб не сядам в една кола( освен ако аз не карам )
С влак перфектно познавам как е .
Трявна ми е любимо място за почивка !
Благодаря на всички за идеите - имам си къща ( не е моя още , но натам отива )
Здравейте,
автобус директен няма, но до Габрово можеш да стигнеш лесно, а от там до Трявна е 15мин.
Много е хубаво, и приятно прекаване!
Да - това го знам . Все пак благодаря на всички за отговора .
Темата е за кошчето![]()
Перфектно познавам пътя - мога да стигна по 3 различни пътя от В.Търново !
Ooo, и няма да ни поканиш да си спретнем заедно едно градинско парти в новата ти придобивка?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
Всеки автобус Варна-София може да отиде до Трявна - ти нали имаш оръжие - просто престоят ти в Трявна ще се съкрати, за сметка на друг престой
Но пък ще го запомниш завинаги.
Имах - вече нямам !
Върнах си разрешителното и моя славен ТТ има друг собственик!
Mr.TECHNO, отскоро ползвам Google Earth Pro.
Та като отидеш на почивка - запали един хубав огън на двора, както само ти умееш да го правиш, а аз ще раглеждам сателитни снимки на нощна Трявна и така ще засека къде ти е бивака - по огъня
Приятно изкарване!![]()